0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (638 puan) tarafından
Kızlar verdiklerim. .  .

Yoğurt

Balkabağı

Tatlı patates

Kayısı

Muzlu pirinç unu lapası 

Patates 

Armut  

Elma

Şimdi ne vereyim yoğurt çorbasi yapsam olur mu yoksa daha tadimlarmi yapayım  bide hergun yoğurt versem birşey olur mu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
tadimini yaptirdigini hergun verebilirsin corbanin icindekileri de tattirdiysan yapabilirsin..
(638 puan) tarafından
Peki bezelye falan erken mi daha tadım için 5 aylık bebeğim
tarafından
liste cikarmistim bir bakim bulursam atim sana
(638 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim sağolun ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Csnm bu verdıgın tadımları corbaya cevirebılırsın mesela patateslı kabaklı sebze çorbası yapabılırsın ıcıne farklı bişi koymadıgın sürece testten gecmıs tum gıdalar yemek corba vs farklı ve karışık verilebılır mesela yogurdu hergun ver ara öğün olarak taddır bır ıkı kaşık ıcıne cam rendede elma muz rendeleyıp verebılırsın
(638 puan) tarafından
Çok pardon tavuk kemik suyu ne zaman konulur peki
(2,704 puan) tarafından
Onuda tadımdan geçireceksın mesela bu hafta bu çorbayı yaptın ya diger hafta kemik suyu ekle uc gün kuralıyla bak baklm aynı corbayı et suyuyla yapınca tepkı gösterecekmı sadece kabarıklık olarak bılme alerjı bazen kendını öksürek agız etrafında kızarıklık kakada mukus daha ılerısı kan seklındede gösterir bunlara dıkkat et dene baklm şifa olsun bebege
(638 puan) tarafından
Ya dizide tuttum hakkınızı edin vücutta kabarıklık diyorlar ya bebeğimi yedirdikten sonra soyup bakacakmiyim vücudu kizaracakmi diye
(2,704 puan) tarafından
Yok canm neden tutasın keske banada böyle anlatılsaydı herkes kendı bışdıgını degılde olması gerekenı soyşeseydı dıyorm.Soymana gerek yok canm altını falan degısıyosun zaten ordan görursun karnınıda sırtınıda sureklı soyamazsın bebekler üst degışmeyi sevmez:))nemlendırıyosumdur zaten kısta geldı cıldı cabuk kuruyo bebıslerın kremlerken falan rlıne gelır hıssedersın pütürlük yada sertlık ben öyle anlıyodum kızımın 20gun sonra kabız olmsya başlamıştı  3ay sonra egzema olsrak gösterdı tepkı verdi onun öncesındede ısılık dedıler bıze bebekler sıcaktan olr dedıler meger alerjıymş bizimkisi eşimi falan ıkna edemıyordum cok cahılce davrandı herkes yok ısılık yok nazar bu cocugun bişeyi var dedıkce kuru öksürek falan vardı cok sukur kı alerjı oldugunu öğrenınce bütün sıkayrtler geçmişti.
(638 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol canım ❣️
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Bal kabagi patates az fa kırmızı mercimek koy pissin blenderdan gecirip vere bilirsin 

Ben 5 6 arasi tarhana çorbası cok verdim sevdide mahsallah  deneye bilirsin 

Yoğurt çorbası yapıp içine pirinç ata bilirsin canım
(638 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun ☺️
0 oy
tarafından

kendimininkini bulamadim ama ben burdan bakmistim bazilarini google den bakip oyle vermistim

image

image

image

image

image

image

(638 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim peki sogan patates nasıl verdiniz
tarafından
cnm patatesi hastaldim tadim yaptirdim soganida ayni sekilde ezdim verdim 3 gun sonunda sorun yoksa yeklere ekledim
(638 puan) tarafından
Sarımsak yazacağıma patates yazmışım ☺️ patatesi verdim ya
tarafından
sarimsagi yaptiginn birseye rendele normal yemege atar gibi oyle tadim yaptir daha once tadik yaptiklarinin icine at ama alerji yaparsa anla
(638 puan) tarafından
Ya bu alerji yaparsa olayını çözemedim ben ağız kenarını oluyor vücudumu kakası mi mukuslu oluyor yani bişey tatdirip soyup vücudunami bakcaz
tarafından
3 gun ayni urunu vereceksin, vucutta kizarma kabarcik olursa anlarsin.. ilk etapta agiz kenari reaksiyon verir genelde birvlcok seye, hafif pembemsi  degilde daha yaydin gecmiyor gibi ya da daha kizariksa agiz kenari bir donem ara ver sonra tekrar dene
(638 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim sağolun ☺️
0 oy
(5,197 puan) tarafından
Bebeğine yaptığın çorbalara et,tavuk suyu ile yap daha besleyici,tel şehriye ile tavuk suyu çorbası yap,ıspanak ile çorba yap, basla bunlarada çocuk yesin bide yaptığın sulu yemeklerin suyundan da ver tadını alsın 
(638 puan) tarafından
Mama yemez oldu kaşık görünce acıyor ağzını zaten kilo alımı zayıf diye erken başlattı doktor inşallah bunlarla kilo alır direk et suyu tavuk suyu koyayimmi yoksa önce sade mi vereyim
(5,197 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yok canım direk ekle çorbaya benimde sütüm yoktu çocuklarım mama da içmedi ben 4 aylıktı ek gıdaya başladım Dr basla dedi bide corbalarina az ekmek içide katıyordum 2 tane böyle büyüttüm valla  ara öğün olarak yoğurt ve meyve pureleri ver
(638 puan) tarafından
Hay Allah razı olsun ya inşallah benim bebeğimde kilo alır iyi olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
25 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 774 göst.
27 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Ndal (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 963 göst.

Kategoriler

1,477,565 soru

24,185,476 cevap

336,592 kullanıcı