0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (336 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Selamünaleyküm arkadaşlar

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Onun yerine karar verme kendi versin kararları mesela yatağını kendi örtsün kötü örtse bile düzeltme bırak onun örttüğü gibi kalsın bakkala falan yolla hergün ekmek almaya ve arkasından gidip ona yardımcı olma mesela ders öğrenmesi lazım hadi arkadaşını ara kendin al dersini de aradığı zaman arkadaşının annesiyle konuşup arkadaşını istemek falan çok işe yarar bu konuda sürekli uyaran anne olma hata yapmasına izin ver hata yapa yapa öğrenecek doğruyu 
(336 puan) tarafından
İnanın yemek bile seçmiyor hangisini yersin kızım diyorum anne sen bilirsin ben secemem diyor dediklerinizi bazen yapıyorum ama sanırım sık sık yapmam lazim
tarafından
Anne sen bilirsin cevabı çok üzücü demek ki aşırı kontrolcü bir annesin mükemmeliyetçi davranıyorsun demek ki hata yapmaktan korkuyor çocuk mesela bugün yemeği sen seç de onun seçtiği yemeği yapın birlikte ama dediğim gibi sakın sürekli müdahale etme çocuğa
-Reklam-
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Kardeşi varmı, büyütürken biraz fazlamı otoriter davrandınız veya birçok şeyi onun yerine sizmi yapıyorsunuz bunlara bi dikkat edin .
(336 puan) tarafından
Evet kardeşi var ve otoriter davrandım benim hatam malesef şimdide çözmeye çalışıyorum çok üzüyor bu durum beni
(7,808 puan) tarafından
Geç değil bundan sonra daha dikkatli olursunuz açılır biraz daha büyüyünce.
(336 puan) tarafından
İnşallah kuzum dikkat edicem
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Aslında çok severim narin kız çocuklarını ama işte devir kötü çingene olacaksın yoksa ezilir hep demekki yapısı böyle kızının bilemedim 
(336 puan) tarafından
Keşke böyle kendini savunan fena bj kız olsaydı dediniz gibi devir eski devir değil çok ezilir yapisida Narin ama galiba ben küçükken çok üstüne gittim şimdide çocuk böyle oldi
(1,025 puan) tarafından
İnan bilemedim ya benimde kızım olacak en azından bunları bileyim ona göre davranayim inşallah düzelir
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Canim fazla ilgilenip fazlamı otoriter davrandiniz çocuğa  hani dediğimi yanlış anlama.hir hata yaptığında hep yardımcı mi oldun düzelir annesi. Daha çok insan içine karisssin hata yaptığında seslenme odasını kendisi topasin sorumluluklarıni bilsin görevlerini bilsin yani ona bir sy dediğinde anlasın düzelir bol bol sohbet et  onunla çocuk gibi değilde bir insna varmış.gibi karşında şunu yapabilirmisin filan de 
(336 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yapicam bunları inşallah
(2,359 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Cok gec olmadan pedagog destegi alin derim cekingenlik ilerleyen ve gecmeyen bir durum destek olmadan ve tum hayatini asiri etkiler derslerini bile etkiler 
(336 puan) tarafından
Yaa öyle mi :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,699 soru

24,062,558 cevap

330,233 kullanıcı

...