0 oy
648 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim kış dolayısıyla işi kapandı çalışmıyor ben iki ay önce aile destek odemesine başvurdum iki aydır alıyorum bı kaç hafta önce eşim adinada e devletinden başvurdum Kasım 7de baktım başvurunuz kabul edilmiştir diyor ama herhangi bir ödeme tutarı yok acaba bu ay yatarmi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı evden iki kişiye zor verirler diye düşünüyorum canım birde ben sadece kadınlar için geçerli diye biliyorum ya 
tarafından
Erkeklere de çıkıyor benim dayıma çıktı mesela...ama aynı aileden bir kişiye çıkar
tarafından
Anladım canım
tarafından
Başvurunuz kabul edilmiştir yazıyo pttdeki adam önümüzdeki ay yatar dedi
-Reklam-
0 oy
(227 puan) tarafından
Çevremde böyle devleten yardım alan çok kişi var ama aynı aileden iki kişiye vereceklerini sanmıyorum da biraz daha bekle zamanı vardır belki 
tarafından
Ama neden o zmn başvurunuz kabul edildi yaziyorki
(227 puan) tarafından
Valla bilmiyorum bekleyin verirler belki
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Canım sende çıkan gözüküyorsun bir aileden iki kişiye çıkmıyor sadece bir kişi alabilir 
(1,135 puan) tarafından
Kaynanan da bsşvıru yapıp alabilirdi ama nikahsız eşiniz yüzünden alamaz keşke resmi nikah yapsaydınkz bir de hamiletmişsiniz. Çocuk var mı peki hamilelik dışında
tarafından
Benim ikinci evliligim kadın boşandıktan sonra 300gun iddet süresi varmış bu süreyi 2ay sonra dolduruyorum o yüzden resmi nikah yapamıyoruz şuanda
(6,288 puan) tarafından
Ama iddet süresi sadece nikah için değil ki birliktelik için de lazım canım benim hem de sen boşanır boşanmaz nasıl başkasını buldun ki yani nasıl kafanı topladın da bir başkasını bulabildin Şaşırdım Yani amacım yargılamak değil ama mesela kötü bir ilişkinin içerisinden çıkıp boşanıp sonra nasıl bir daha hemen evlenmeye karar verdin iddet süren dolmadan Bu sadece nikah için değil şu anki eşinle aynı yatakta yatabilmen için de bir süre yalnız
tarafından
Öyle değil kuzum 3sene önce eski eşim kızım 10gunlukken hapse girdi evimi taşıdım boşanma davası açtım çalışmaya başladım ailemin alt katında kızlarm 3 4yasina geldi boşanma davamız çekişmeli olduğu için istinafa filan yollamıştı uzun sürdü baya 3sene ayrı kaldıktan sonra eşimle tanıştım bu sürede hem kendimi çocuklarımı düzenimi topladım kesinleşme şerhi geciktigi için resmi olarak 300gunum dolmadı daha
tarafından
Dini olarak iddet süresini doldurdum zaten mahkeme olarak uzun sürdüğü için bu süreye takıldım bu 300gunude evlendikten sonra nikah için belediyeye basvurdumuzda öğrendim
0 oy
(689 puan) tarafından
Canım birinizinki zaten iptal olur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
30 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (443 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 139 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde prenses.11.12 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
17 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Hshhdg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.

Kategoriler

1,464,857 soru

24,008,256 cevap

327,661 kullanıcı