Aman ya bu arkadaşlarda insanı her şeye çekiyo yeni bence arkadaşlarıyla görüşmemesini sağlayın
Keske bu olayda esin senin tepkni tahmin edrek telfnunu wermeseyms canim
Arkadaşının kendi telefonu yokmu kendinden arasın evli barklı adamın telefonundan uzak dursun eşine guveniyosan bu konuda inandırdıysa seni o arkadaşından uzak durmasını iste sakinleşmeye calış bebeginde etkilenmesin
Ya canım yalan söylemiyordur uyar böyle şeyler kesinlikle görmek istemiyorum de :/
Sen hamilesin seni senden daha cok düşünecek yok boş bırakma ama kafanada cok takma biliyorum takmadan duramiyosun bende yaşadım bu durumları arkadaş çevresini degistir
Ne gelirse insanın başına arkadaştan gelir canım eşini o dediğin kişiden uzaklaştır bence
Ay bizim zamanimizda kuzenim yazmış diye bsey vardi :)) simdide arkadaslar yapiyo herseyi. Kendi iradeleri kararlari bseyleri yok hep arkadaslari suçlu
valla okirken sinir oldum. com agir laflar gecti icimden inan yazsam bna kizarsin da esine demedinmi sen arkadasinin p.......misin diye madem oyle bisey var disarda kontorlu telefonlar var gitsin arasin bulsun sanane bide arkadasinin zina yapmasina ortak olup gunaha girmesine ne dersin. gunah nedir bilmeyen bi insanla arkadaslik yapmasida ayri bi konu zatn. onu gectim bunu yapan bi arkads yarin senin karimada yan gozle bakmayacagindan me kadar emin olunabilir oda soru isareti. cok yanlis kisiyle arkadaslik ediyor bugun onun icin arar yarin senle kavga eder bosluga dustum arkadasimla gittim der. hep b8 arkadas degilmi insani yoldan cikaran.
Erkeklerin bahanesi arkadaşım baktı... Asla inanma derim
Öhö öhö eşin arkadaşlarının arkasına saklanıyor olmasın?
1,487,166 soru
24,312,229 cevap
344,813 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın