0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gece post açmıştım ve kapatılmış herkes off nie boyler seyler paylasiosun nie şöyle nie böyle ? Yaa ozur dilereyek paylaştım. Ne kdar anlayissiniz daha önce başıma böyle bisey gelmedi. Heyecanlandım hamilemiyim diye yorumlarinizi almak için mecbur paylaştım. 


Ama görüyoruz kii zerre insanlık yokmuş burda!!! Ben annelik duygumun doruklarıni yaşarken aq biride hamilesin canım yazsin diye dort gözle beklerken bi kana takılı kalmışsınız. Sanki sizden gelmiyor. Sanki aa çok ayiplancak bişey.

Gerçekten at bakislilik buymus galiba !! Kocalariniza okadar laf ediosunuz ama gorulen o ki aranizda çok hak eden var.

Şuan okadar çok üzüldüm ki inşallah böyle saçma yorumlar yazanlarda üzülür. Herkes rahat rahat yazıp çiziyor! Bende yazıp icimi dökmek istedim !! 

 Hadi bu yazımıda linç edersiniz şimdi :)
notu ile kapatıldı: Tartışma konusu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 557 göst.
30 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 626 göst.
14 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.
0 oy
12 cevap 990 göst.
28 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Sumisaliii (1,870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,511,290 soru

24,654,217 cevap

366,460 kullanıcı

...