0 oy
1,046 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Blw yapıyoruz başından beri  :D şimdi her seyi yer .Yakında beni de yiycek :D 

#blw candır :D ehehe

Bı masallahinizi alırız be teyzoslar ☺️❤️

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah tebarekAllah paşaya ne güzel yiyor serifemm insanın iştahını kabartıyor heheheh ❤️☺️❤️
tarafından
Zehrammmm valla benim de iştahım kabariyo izlerken  :D ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah Allah nazarlardan saklasın 
tarafından
Amin kuzum ☺️❤️
0 oy
(144 puan) tarafından
Kız bu kocaman olmuş ya maşallah 
tarafından
Ayyy büyüdü teyzesi ☺️
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Maşallah ya ❤️☺️ 

İlk neyle başladın ek gıdaya şerife 
(2,924 puan) tarafından
Hiç püre vermedinmi şerifem bende öyle düşünüyordum da bir kaç araştırmadan sonra bebekler yeni geçtiği için zorlaniyormus genelde catlla ezip verin diyorlar ne çok deneli ne çok püreli ortası
tarafından
Yoo ben hiç püre vermedim .en büyük yanlış o kuzu .püre ile başlayan bebekler yemez ya da seçici olur .Bir ay belki zar zor yedirirsin sonra asla yemek istemez ☺️yeme reddi ve yeme bozukluğu oluşur .Bu sefer de pire verdigin için katı gıdayı yiyemez çünkü cignemeyi ogrenmemistir .ben karşısına geçip cignemeyi öğrettim 1 ayda her şeyi yemeye başladı ☺️ asıl pureye başlarsan çok zooor günler benliyo seni melikem.benden demesi tecrübeyle sabit .öğürme refleksi vardır anneler ondan korkar .ama boğulma ve öğürme arasında dağlar kadar fark vardır .Allah öğürme refleksini insanlara vermiştir .çünkü boguayi inlesin ogurerek büyük lokmayı çıkarsın diye .Bebeklerde bu refleks daha kuvvetlidir .Eğer parmak gıda şeklinde keser ve başlanmasına dikkat edersen boğulma olmaz ☺️❤️ boğazına da takılmaz .biz Allah'a binlerce şükür hiç zorluk yaşamadık.Ogurdugunde sakın kaldim hep .hiç korkmadi bu yüzden .ve yemek yemek keyifli hale geldi .Boğazında kalırsa da heilmich manevrası i öğrendim ek gıdaya baslamadan .Bu sayede olur da nefessiz kalır da bogulursa yaparım diye ama hiç gerek kalmadı .bebek beslenme uzmanlari yani beslenme doktorları böyle söyler ☺️❤️
(2,924 puan) tarafından
Yoğurt falan verdinmi şerifem birde ek gıdada aldığın malzemeleri linkini atarmisin koleksiyonu olustrp sana zahmet ve kaç aylık başladın kuzu❤️❤️
tarafından
Kuzu inan bana ben tabak canak almadım .Çünkü atiyolar istemiyorlar.İlgi tabaga kayıyor .Ben bardak aldım bir  de kendi tutabileceği kaşık catal.Ben mama sandalyesinin üstüne koyuyorum yemekleri ordan yiyor .Tabak koyunca oyuna dönüyor is .çatal kaşık ve bardak linki atayım burdan .Bir de önlük aldım bir kaç tane ama onları mağazadan aldım civilden .Şimdi burdan muhtemelen bulamam☺️❤️ kuzu yoğurt verdim önüne koydum mesela tarator yaptım havuclu öyle yedi .Ya da masaya koydum eliyle mincikladi ☺️ ayran da bardakta içiyor kendi bardagnda
(2,924 puan) tarafından
Bardak ismi ne diye gecyr balım birde ilk yoğurt verince sade verip sonra taratorlu mu yaptın link atarsan sevinirim balım ❤️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Oyyy maşallah kuzuma afiyet şifa olsun yarasın inşallah <3

tarafından
Hulyammm sen niye kayboluyonnn yaaa ozlediydim seni
tarafından
Canımın içi gittim geri geldim işte ☺❤ öp minik kaslı erkeği de benim yerime ❤

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,022 göst.
10 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy