0 oy
936 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Bebeğimi öpmelerinden sevmelerinden artik gercekten gına geldi.surekli uyarmama rağmen bebeğimi öpmekten vazgeçmiyorlar öptükleri zaman  ıslak mendille surekli silsem bir zararı olur mu ?? 

29 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
Yıka cnm yüzünü çocuk işte önüne gelen seviyo
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Islak  mendil çok ta güvenemiyorum ben izotonik sulu kullanıyorum molfix ama bende bizden baskası öpüp kokladıgında  yüzünü yıkıyorum sıcak suyla benimde içime  sinmez bide eşimin babası malesefki laftan anlamaz nazar  değmesin diye çocuga tükürüyo bişdiğin yüzüne gözüne geliyo ıslaklığı  kızıyorum yapma die ama dinlemiyo nazar değmez işte diyolar allahım bende o huyundan nasıl vazgeçiririm  cocugum mikrop kapzcak die korkuyorum  birde sigara içen biri sürekli  ağzında  sigara   eşim bile sigara içtikten sonra kızımı öpmez  gider diş fırcalar agzını çalkalar 
0 oy
(299 puan) tarafından
Dogdugundan beri kayinvalide basta olmak uzere herkesle tartistim bana misin demiyolar evden kovmaktan beter ettim yok gozlerinin onunde de sildim ters ters baktim su an 6 bucuk aylik hala devam ben yokken opmeye calisiyo cok sinir oluyrm 
0 oy
(411 puan) tarafından
Islak mendille silme git hemen suyla yika temiz olsun islak mendil hem zararli hem kötü kokuyo 
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Bence tavrini koy bende çok susardim bu konuda ama artk susmuyorum herkesde ögrendi smdi kimse opmuyo 

Belki bana kizmislardir ama varsin kizsinlar evladimdan onemli degl hickimse
0 oy
tarafından
Islak mendili yıkayıp temizle. Çünkü ıslak mendilde alkol var ve yüzünü tahriş edebilir. Ben altını bile temizlerken ıslak mendili yıkayıp temizliyorum 
0 oy
(268 puan) tarafından
Islak mendili yıka ılık suyla oyle sil canım yüzünde kızarıklık falan yapabilir belki bazı islak mendiller yapiyo ben poposunu bile silerken ya yıkayıp oyle silerdim yada ılık suya pamuk batırıp silerdim
0 oy
(725 puan) tarafından
Bebeğim çok çabuk enfeksiyon kapıyor, doktor çocuğu öptürme dedim ve öptürmüyorum geçen gün hastanede bir bebek gördüm yanakları kıpkırmızı olmuş zavallımın sordum nesi var böyle dedim öpmekten demez mi annesi. Asla öyle öptürmem bebeğimi yaaa anne babası olarak biz kıyamıyoruz başkası nasıl öyle öper 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ah ah o sadece olsa yine iyi kaynanam eline hapsurdu sobra cocugumu aldi kucagima zor tuttum kendimi surekli kucagibda kalabalijtan bunaldim catliyorum sappur suppur opuyorlar cocugu elden ele dolastiriyorlar hele bide gorumcemin oglunda ucuk cikmis sunizite bagli diyorlar ama burnun alti ici hep yara cocugun dibinden ayrilmiyor odum kopuyor bisey olacak ogluma diye en son yeter dlye bagiracam 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 305 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 778 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 467 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,115 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,845 soru

24,077,995 cevap

331,043 kullanıcı

...