Gruplaşma mı var bana mı öyle geliyor.... Bence burda bulunma amacınızı unutmayalım ve artık kırıcı davranmaya son verelim lütfen ya... Daha 2 güne kadar ne güzeldik hanımlar derdimizi de paylaşıyorduk gülüp eğelniyordukda noldu şimdi? Değişen ne anlamadım. Yorum yazmaya post açmaya korkar olduk hadi artık herkes son versin buna ve eskisi gibi olalım bunu gerçekten tüm kalbimle yazıyorum buraya.
Yahu ben buraları bu ara takip edemiyorum neler oluyor kız buralarda ? Herkes farklı neticede herkesin düşüncesi aile yapısı karakteri her Şeyi farklı biz hoşgörülü olamazsak nasıl güzel bir nesil yetisturicez ki :/
İnsanlar birbirine hal hatır sorsa bile hata oluyor :D soğuyup bırakıcam burayı en sonunda :D
Canim Kayram'in postuna ne oldu bir cok bildirim gelmisti bana baktim kaldırılmış, ne cins insanlar var ya cidden, burda ki insanlarla daha gecim saglayamazken, Allah ailelelerine yardim etsin
Arkadaş olmak ya da ablalarının olması konuştuğun kişilerin olması burada suç ben bunu öğrendim burada gülmek güldürmek için sebep aranmaz ki içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı insan hep ciddi ciddi şeylerde çekilmez ki 1 hafta gülünse burada kimse ölmez ki sonuç da hepimiz günlerimiz geçsin diye bir şeyler yapıyoruz ama anladım ki benim soru sormam güldürmem rahatsız ediyor insanları 2 gün oldu ortaya çıkalı ben dâhâ iyi karşılayacaklarına çok kırdılar yaşım 18 evet 18 im de anne olacağım ruhum da kendim de çocuğum eğlenmek gülmek hepimizin hakkı benim de hakkım ama bundan sonra kimseye karışmayacağım çok rahatsız olurlarsa benden hesabımı kullanmayacağım uzun oldu burada konuştuğum ablalarım var beraber güldük başınızı ağrıttıysam hakkınızı helal edin Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşALLAH ALLAHA EMANET OLUN♡
Bu arada o kadar güzel bir fotoğraf koymuşsun ki allah nazarlardan saklasın sizi ❤
Ne oluyo kiz oglum hasta giremiom fazla
Gruplaşmayı bilmiyorum canım ama kendini bilmez hadsiz boş konuşan çok kuzum
Hep dengesiz insanlar yüzünden ne güzel geçen haftalarda gülüyorduk eğleniyorduk şu aralar herkes bi triplerde tahammülsüzlük var
Valla bende cok fazla cevap yazmiyorum ama hepsinide okuyup egleniyorum. Bugun bi uyaridir gidiyo anlayamiyorum.
1,489,141 soru
24,340,127 cevap
346,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın