Hatırlarmısınız bilmem kayinvalidemi yemege davet etmiştim oda eltime gitmşti ben çagrdiğim halde ertesi günde beni aradi akşama yemege geliyoruz diye tamam buyrun gelin dedim En kücükleri benim aralarinda görümcelerim felan en az 8 yaş buyukler benden Eltimle aram açık benim ben ne yapsam inadıma yapr çunku ama benden buyuk diye onuda davet ettim kayinvalidem kızlarımıda çagr dedi tamam dedim onlarida aradim cagrdim neyse geldiler yaklaşik 12 kişiler eşleri çocuklar felan gelmelerine laf etmem asla ama 3 tane kocaman kadin ben o kadar emek verdim hazırladım belim ağridi ayakta durmaktan evim kücük onlar yerken ayakta dikeldim adam akıllı yemek bile yemedim sonra yediler kalktilar masayi topladim sildim çay koydum onlerine yaa hiç biri kalkp yardım etmedi bana avon dergisini açip onu okudu 2 si 1 ide öylece oturdu beni izledi inanirmisiniz diger eltimin evine gitseler ona yardm ederler ama bana etmediler
Aman boşver , sanki onların yardım etmesine muhtacsn , buda onların aybi ve dengesizliği olsun ...
Ben hep sunu soylerim esime: benim aileminsana,saygi duymasi benim elimde. Senin ailenin bana saygi duymasi senin elinde. Sen onlarin yaninda bana nekadar ozenlidavranirsan, onlarda okadar ozenli davrnair. Kocasinin saymadigini ailesi saymaz. Karisinin saymadigini ailesi saymaz.
Yuh ya ne kadar ayıp
1,494,605 soru
24,417,246 cevap
351,340 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın