0 oy
1,036 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,117 puan) tarafından
Anne olmak nasil bir duygu. Dogduktan sonra kucagina almak. Onu sevmek.  Kendi icinde buyuttugun can nasil. Onu buyutmek . Her agladiginda . Susturmak icin eline aldiginda. Bana tarif Eder misiniz.  Ben Anne olamadim. Buyutemedim.  Topraga verdim. Insallah tekrar olur 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah canm . Anne olmadığın anne olamayacağın anlamına gelmez ki . Her kız her kadın birer anne adayıdır. Asla unutma canım Allah herşeyin hayırlısını nasip eder. Allah sabırlar versin acın dinsin. Allah kucağını doldursun . Acını unutturacak minnoş tatliş sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah ❤️
(1,117 puan) tarafından
Insallah cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Herşeye rağmen en güzel şey hemde en zor şey annelik Rabbim hakkıyla anne olabilmeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlada sahip olursun canım 
0 oy
tarafından
Hiç üzülme. Yine olur ins. Anne olmaz güzel evet ama cookkk zor. 
0 oy
(852 puan) tarafından
Ne yazilir bilmiyorum cnm anne olmak degisik bisey tarif edilmez insallah tez zamndada sende kucagina alirsin   oguzel duyguyu yasarsin 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Canm böyle postlar ve yorumlar seni daha çok uzmekten başka bir şey olmaz.Allh tez zamanda kucağını doldursun insallh ❤️
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Anne olmak ne biliyormusun anne olmayanlara olamayanlara en içten dua etme sebebi.

Tez zamanda kucagın dolsun
0 oy
(446 puan) tarafından
Sen üzülme Allah büyüktür yerini fazlasıyla doldurur ben 9 aylık karnımda ölü bebek doğurdum o halimle ölü bebeği kucağıma aldım allahım lütfen bi mucize olsın oğlum kalksın dedim doktur bana dediki ver götürelim ben hayır hocam bekle kalkıcak uyumuş dedim bebeğimi almayın diye bağırdım hiç unutamıyacağım bir acı şimdi ise Allah yerini doldurdu üç kız bi oğlan verdi şuan ise üçüz hamileyim bak Allah'ın gücüne kuvetine ol deyince olduran rabbim seni unutmiyacak çok şükür doğurgansın tedavin yok rabbim büyük merak etme bunlar acı bir anı olarak geride kalacak emin ol
tarafından
Allah bir daha yaşatmasın. Onu unutturacak dert vermesin inşallah
(1,117 puan) tarafından
O aci hafifliyomu . 42 gun oldu Ben her gun agliyorum onun o guzel bedeninin usudugnu. Curemesini. Her aklima geldiginde agliyorum.  Insallah doldurur yerini rabbim . Ama onlar bu pislik dunyanin Karine bulasmadan en guzel yere gittiler.  Kendimi oyle avutuyorum.
(446 puan) tarafından
İnanki 1 değil bin çocuğun olsa yerini tutmuyor fakat bir nebzede olsa hafifliyor acın
0 oy
(818 puan) tarafından
Ne kadarda içten yazmışım :(   

Her cümlemde acı hissettim   nerdeyse 2 sene olucak
tarafından
Allah gönlüne göre versin kucağını doldursun. Ben dogumumda o kadar çok dua ettim ki ismini bildiğim bilmediğim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakma Allah'ım dedim çok ağlamıştım. Allah'ın sevgili kulusun ki seni en sevdiğinle can parçanla imtihan etmiş. Ama unutma ki cennette şefaat edecek sana bebeğin. Ve sen annesin. Acısı hiç geçmeyen bir anne. İnşallah yaranı kabuk baglatacak kanatmayacak bir evlat daha verir sana.
(818 puan) tarafından
Çok amin inşallah her isteyene nasip olur evlat.  Verdi çok şükür 6 aylik olucak yakında.  İyi dileklerin içinde Allah razi olsun
0 oy
(22,779 puan) tarafından
Bir tane ablamiz tatlı bir huzursuzluk olarak tarif etmişti hep onu düşünmek onun için endişelenmek uyurken bile aklın onda bir daha asla eskisi kadar gamsız olamayacaksın o kadar derin uyuyamayacaksın demişti tam da dediği gibi :)
(818 puan) tarafından
Evet öyleymiş hem çok çok zor hem o kadar tatlı:)
0 oy
(261 puan) tarafından

Anne olabildin tabi ki. Annelik sadece büyütmek midir? Emin ol ki değil. Sen en zor anneliği yapıyorsun hem de hepimizden daha yukarıda anneligin. Rabbım gönlüne göre versin. Allah evlat isteyen herkese bir sürü evlatla taclandirsin inşallah <3

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 207 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,037 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 341 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,398 göst.