0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizim öksürmekten sabaha kadar uyumadı simdi de kucağıma uzanmış bana sarılmış uyumaya çalışıyor. Calpol verdim ama hiç fayda etmedi öneriniz nedir kızlar. Kızım 2yasinda

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugünlerde kozalak surubunu çok tavsiye ediyorlar aktarlarda bulabilirsin balgamı falan varsa termemiz ediyormuş 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum öksürük kesilmez daha çok artırılır ki balgam atılsın pekmez tereyağı ve limonlu karışım yap balgami sokturuyor öksürük daha artsın ki balgam çıksın 
tarafından
Canim cok afedersin ama kizim öksürükce balgami yutuyor. Bu tarif faydali olur mu
tarafından
Kuzum balgam yeterki cigerden çıksın da yutması hiç önemli değil kakadan da çıkar yani yutuyor diye endişe etme evet canım bu karışım işe yarıyor 1 yemek kaşığı tereyağını erit ama kavurma içine bir çay bardağı pekmez ısınsın ama sakın onuda kaynatma yanar çünkü 6 7 damla limon aklına geldikçe icirebikrsin birer kasik
tarafından
Hemen yapıyorum can ım cok sagol allah razi olsun
tarafından
İnşaallah şifa olur kuzum yavruna
0 oy
(907 puan) tarafından
2 diş sarmısak ez biraz limon biraz bal koy karıştır iyice. Günde 2 defa ver canım öksürük iyi geliyor. Ihlamur ver balgam söykmeye iyi gelir 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Bal ve zencefil ver kuzum biz cocuken annem babam verirdi bize hemen keserdi şuan bende 3 yaşındaki ve 2 yaşındaki ogularima veriyorum 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Canim yarim su bardagi süte 1 diş sarimsagin tepesine vur ısıt kaynamayacak ama ısınacak iyice ılık ılık icir oksuruge birebir iltihabida atar insallah 
0 oy
tarafından
Fitospan kullanıyorum çocuklarıma çok memnunum 2 kere içirdiğimde hemen kesiyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -FaToo- (16,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
6 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
20 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı

...