0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (638 puan) tarafından
Ya bebeğim doğduğundan beri gaz sorunumuz yoktu 5. Ayın içindeyiz bu aralar gaz sorunu çıktı neden acaba ek gıda başlattı doktor ondanmidir biogia kullanmaya başladık tekrar sma kullanıyorduk kilo alımı zayıf diye Bebelac Gold a geçtim omu yaptı acaba

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biogia bağırsak düzenleyici cnm. O gazı geçirmez. Gaz damlası alın ben metsil kullanmıştım. Ama seninki 5 aylık. Artık kendi çıkarması gerek. Evt yedirdiklerinden olmuştur o
(638 puan) tarafından
Ya normalde çıkarıyordu bu aralar gaz sancısı çeker olduk Bebelac Golda geçtik omu yaptı acaba
tarafından
Olabilir. Ben normal Bebelac kullaniyorum
-Reklam-
0 oy
(682 puan) tarafından
Bio gai gayet güzel canım. Bağırsak düzenleyici amacı zaten o bağırsakları düzene sokacak ki ek gıdada hem kabız olmasın hem gaz olmasın rahat olsun diye ilk 15 gün de fayda etmeye başlar bırakma sakın ek gıda gaz yapr sen gaz yapan şeylerden çok verme ve herkes yoğurt la başlar ana unutma ki süt ürünleri yoğurt peynir vs vs çoook fena gaz yapr özellikle bu ürünler soğuksa . Eğer yedireceksin akşam vakti sakın yedirme ki gece rahat uyusun  Unlu şeyler ekmekli yemekler mercimekli Pirinçli yiyecekler de çok gaz yapr 
(638 puan) tarafından
Yoğurtla başladık balkabağı verdim patates verdim dün armutun 2. Günüydü acaba Bebelac Golda geçtik omu yaptı acaba
(682 puan) tarafından
Ben hala bebelac kullanırım 1 yaşında canım 4 aylıkken başladım gaz yaptığını görmedim ama mama geçişlerinde yapabilir vücut o mamaya alışana kadar olabilir canım
(638 puan) tarafından
Anladım peki teşekkür ederim sağolun
0 oy
(638 puan) tarafından
...........???
0 oy
tarafından
Anason al kaynat içir canım çok iyi gelyor sindirime uyumasına fln 
tarafından
Bir çay bardağı suyu cezbede kaynat kapat altını üzerine bir tatlı kaşığı anason koy o rengini tadını bırakıyor zaten soğuyunca içir çocuğa canım
(638 puan) tarafından
Ne kadar icirdim peki
tarafından
Hepsini içir canım iyi gelir
(638 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun ☺️
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 355 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
18 cevap 414 göst.

Kategoriler

1,477,947 soru

24,190,579 cevap

336,868 kullanıcı

...