+2 oy
1,004 göst.
Diğer kategorisinde (2,789 puan) tarafından
Hanımlar benim ablam 8 ay önce doğum yaptı o zaman oğlum 1.5 yaşındaydı bensiz durmasını halde onu halasina bırakıp gittim yanında kaldım falan neyse bende 25 gün önce doğum yaptım bebeği küçük hastaneye gelmesini beklemedim tabbiki ama çok yakın oturuyoruz 25 gündür ziyarete bile gelmedi bu arada çok iyiyiz ablamla öyle mesafeli değiliz bugün gelecem dedi yine gelmedi ve bende kirildigimi söyledim sadece mesaj attım gerçekten kırıldım diye sizce abarttım mi yoksa haklı miyim dışardan bir göz olarak bakın bir bu arada eşi yollamadi belki falan demeyin eşiyle de aramız çok iyi arkadaş gibiyiz 

35 Cevaplar

0 oy
(570 puan) tarafından
Bence bir sebebi var diye düşünüyorum.8 aylik bebekle hic mi bir aktivite yapmadı sanki ,sacma.Ya senlik bir durum var senin bilmediğin yada eşiyle birsey vardir belki,gelemiyordur.Bahaneler uretiyordur mecbur 
-Reklam-
0 oy
(439 puan) tarafından
Muhatap olma sende bidaha
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Abartmıyorsun anlamsız bi mesafe koymuş
0 oy
(68 puan) tarafından
Çok haklısın bende ablamın her doğumunda yanındayım Allah razı olsun ilk dogumum da o da yanımdaydı ama şimdi ikinci dogumum olacak gurbetteyim annem gelecek ablam ben gelemem dedi birsey demedim ama bu saatten sonra bende mesafemi koyarım. Doğum odasında annemin yanında rahat edemem ama mecbur artık kimsem yok çünkü 
0 oy
tarafından
Ablmla doggmz arsnda 20 gün var dikisim iylesmdigi halde iki farklı otabuse binip yanna gittim kizmda babası baktı .
0 oy
(23,758 puan) tarafından
Bir yaşında oğlum var ablamla en son görüştüğümüzde bekardım ne düğünümde ne doğumumda yoktu ama bizim sebepleriniz var  yakın oturacağım ve yeğenini görmeye gelmeyecek ben de hem  kırılırım hem kızarım yüzde yüz haklısın ben bazen sitem ediyorum ama biliyorum ki imkanı olsa gelirdi arada görüntülü konuşuyoruz telefonda oğluma bakıp bakıp iç çekiyor bir görsem öpsem koklasam diye 
0 oy
(1,527 puan) tarafından
Bebegi kucuk bisey olmustur gelememistir .eminim aciklamasi vardir)
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Haklisin yaa tepkini koy
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Haklısın o zaman kırılmakta
0 oy
tarafından
Tam kırılma sebebi çok haklısın bence 
0 oy
tarafından
Ben olsam bende kirilirdim benim erkek kardeşim neredeyse her gün arıyor ben gelmeden doğurma sakın bebeğe şöyle erken gelmesin sakin diye el gelmezse insan takmaz ama canından kanında olan birinin yapması kırıcı 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Benim Ablamin doğumunds yoktum 4 gün sonra gidebildim şehir dışındydim hamileydim de neyse benim doğumdada yeğenim 6 aylık falandı hastaneye geldi birlikte doğumda yanımdaydı ertesi gün çıkmadan yine geldi üstelik Mart ayı ve hava baya soğuk buz gibiydi kar sonrası ablan bahane etmis
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Bende kırılırdım gelmesi gerekirdi
0 oy
(6,839 puan) tarafından

Kırıldm demek için inan bana 25gun beklemezdim . Zor günümde yanmda olmycksa samimi deilmisiz demekki 

Kusura bakma cnm 
0 oy
(18,266 puan) tarafından
Baya olmuş yaa kirilmakta haklısın 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 406 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 623 göst.
26 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy