+2 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde (2,789 puan) tarafından
Hanımlar benim ablam 8 ay önce doğum yaptı o zaman oğlum 1.5 yaşındaydı bensiz durmasını halde onu halasina bırakıp gittim yanında kaldım falan neyse bende 25 gün önce doğum yaptım bebeği küçük hastaneye gelmesini beklemedim tabbiki ama çok yakın oturuyoruz 25 gündür ziyarete bile gelmedi bu arada çok iyiyiz ablamla öyle mesafeli değiliz bugün gelecem dedi yine gelmedi ve bende kirildigimi söyledim sadece mesaj attım gerçekten kırıldım diye sizce abarttım mi yoksa haklı miyim dışardan bir göz olarak bakın bir bu arada eşi yollamadi belki falan demeyin eşiyle de aramız çok iyi arkadaş gibiyiz 

35 Cevaplar

0 oy
(1,095 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ben de senin yerinde olsaydım kırılırdım canım 

Abartmamışsın bence 
(2,789 puan) tarafından
Bide kendi uste çıktı
(1,095 puan) tarafından
Bence gel falan deme canım uzatma
Gelmek isteyen gelir
-Reklam-
+1 oy
(425 puan) tarafından
Benim ablam bana gelmezse ağzına...  :D ki 8 aylık bebekle hastaneye bile gelmesini beklerim ben, tabi bizim aramızdaki samimiyetten öyle söylüyorum benim 4 ablam var. Mesela ben ablama kırıldım sana demem direk hakaret ederim niye gelmiyon falan olay çıkarırım yani :D haklısın arkadaşım ablan o senin 25 gündür nasıl gelmez ben 40 günlük bebemle eşimin kuzeninin düğününe şehir dışına gitmiş insanım ya :D
0 oy
tarafından
Haklısın canım 
(2,789 puan) tarafından
Çok üzüldüm çok kırıldım
0 oy
(416 puan) tarafından
Haklısın ayıp etmis ben olsam demezdim bile soğuk yapardım anlardı sucunu
(2,789 puan) tarafından
Bide kendisi üste çıktı
0 oy
(111 puan) tarafından
Haklısın tabiki canım sonuçta öz ablan yani ve sen ona gitmişsin üstüne düşeni yapmışsın . Peki bu kadar zamandır niye gelmedin diye sordun mu ? Mantıklı bir açıklaması varmı 
(2,789 puan) tarafından
Hayır yok hava soğuk dedi sadece
(111 puan) tarafından
Hiç kendini üzme o zaman canım . Vardır onun kendince bir sebebi . Kıskançlık yaptı desem ortada kıskanacak bir durum yok anladığım kadarıyla . Sende onun önemli bir günü olduğunda hava soğuk yada sıcak dersin . Yada tam gelecektim misafir geldi işim çıktı vs vs diyeceksin . Şu dönemde sakin stres yapma bebeğini benim yerime kokla annesi  rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah ♥️
(2,789 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağol cumlemizinkine
0 oy
tarafından
Haklısın canım gelcem diyip gelmemek de ayrı ayıp olmuş. El değil ki ablan sonuçta bebeği 8 aylık öyle yenidoğanda değil ayıp etmiş bence 
(2,789 puan) tarafından
Bahane olarak ta hava soğuk dedi
tarafından
Saçma hiç mi çıkmıyor bu çocuk ayrıca bu önemli bir durum markete gezmeye gitmiyor
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Bence haklısın ya
0 oy
tarafından
Çok haklısın canım 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Hiçte abartmamissin haklısın bence geçerli bir sebebi olması gerekiyor gelmemesinin aranızda bir sorun yoksa ve yakın oturuyorsanız 
0 oy
(127 puan) tarafından
Niye gelmedi acaba çok çok haklısın hastaneden çıktığın gün gelmeliydi yanına 
(2,789 puan) tarafından
Hava sogukmus
0 oy
tarafından
Düşmanı elde arama diye boşuna demiyorlar işte gerçekten insan bi destek bekliyor gel iki dk bak git n'olacak ama işte malesef hep iyi niyetten bacım 

Haklısın sonuna kadar haklısın 
(2,789 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Başlarım esıne seyıne la kardesı dogum yapmıs nereye gondermıyor nasıl gelinmez ablanda iş yok ablalık duygusu ölmuş galiba 

arkadasım dogum yaptı sınavım var dıyr 20.gun anca gidebildim de ıcım ıcımı yedı aklım hep ondaydı hergun aradım konustum kardes bu ya
(2,789 puan) tarafından
Normlade çok duskunuz birbirimize ama
tarafından
Valla düşkünlük anlayısınız nedır bılemedım suan ben cok duskum yada bana duskun dedıgım ınsan boyle bısey yapamaz yaparsa hayatımda yeri kalmaz zaten normal degıl bence
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Aman cok lazim deil
0 oy
(5,432 puan) tarafından
İyi durmuş ablan 25 gün gelme desem de gelirdi ki doğumdan çıktım karsimdaydi 
(2,789 puan) tarafından
Bende öyleydim eniştem arayıp hastaneye gidiyoruz dediğinde nasıl taksi çağırdım hastaneye nasıl gittim hatirlamiyorum
0 oy
tarafından
Haklısın. Kardeşim doğum yapsa yerimde duramazdim. Çok soğuk bir insanmis
(2,789 puan) tarafından
Değildir normalde ama neden böyle yaptı bilmiyorum
tarafından
Sizin aranizdaki samimiyete bağlı ama ben olsam yarın şu saatte seni evimde gorecem derdim:) kime bu tribin derdim:))
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Valla çok haklısın canım benimkiler ben doğuma girmeden başıma toplandı çalıştıkları halde izin alıp gelmişlerdi ablalarım annem dönüşümlü gelip baktılar bana hep ne demek 25 gün gelmemek ya nasıl dayanmış kardeşi doğum yapmış arkadaşım doğum yaptı hemen süt içeceği yaptım içecekler aldım tatlı aldım koştum gittim hasteneye ablam ya da kardeşim yapsa çok daha fazlasını yapardım heralde 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Benim ablamla aramda cok hafif bi sebepten dolayı aram acıktı dogum zamani konusmuyoduk annem yanımda kaldı ben narkozluydum annemi aramış beni sormuş bende ablam olduğunu anladım telefonu annemden istedim abla dedim ikimizde ağlamaya başladık neyse konuştuk falan yarim saat geçmedi baktım çıkmış gelmiş o kadar çok duygulanmıştmki yani insan bugünlerinde ailesini yanında arıyo gerçekten,bence haklısın bi sorun yoksa gelmesi lazım olsa bile kırgınlığı bitirip gelmesi lazım yanlış yapmış 
0 oy
(1,451 puan) tarafından

Haklisin tabikii de :(

0 oy
(3,999 puan) tarafından
Bu saatden sonra gerek yok de gelmene bnce demelisin. Haksiz
0 oy
tarafından
Hastaneden çıktığın gün erkenden evine gidip temizlik corba yapması lazımdı en azından bizde öyle canım sonuna kadar haklısın uzak olduğum kişiye bile o kadar beklemem uzun zaman yanı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 403 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 618 göst.
26 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 422 göst.
0 oy
17 cevap 740 göst.

Kategoriler