0 oy
1,314 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Hayırlı geceler herkese öncelikle sizelere içimi dökmek istedim eş ile ilgili

Biz evleneli 1.5 yıl oldu 2.5 yıl nişanlı kaldık 1 yıla yakında sevgiliydik şimdi konuya gelelim ben eşimden sogmak istiyorum nedn derseniz eşim beni opmez sarilmaz ben yanasmadn yanaşmaz ben ise öpmeyi ve opulmeyi çok seven birisiyim bana hiç bu güne kadar bi hediye bile almadı bana gün içinde canım vs gibi cümleler kurmaz bana beni sevdiğini hissterimez ben ise hep canım cicim ona sevdirdigini hisetirim derim ona beni sevmiyor musun yok der seni seviyorum ama belli edemiyorum ben ilişkiyi seven birisiyim eşim öyle değil mi tam olarak bilmiyorum ama ben istemeden o istemez 15 20 gün yapmazsa dayanır ben öyle değilim neden bende bilmiyorum eşim bana çok çok soğuk geliyor bende ona o şekilde olamayi istiyorum ama olamıyorum bir türlü onu böyle 2 3 gün boyunca opmeden duramıyorum ben ona Çok ilgiliyim bundan sonra öyle olmak istemiyorum çünkü o bana öyle değil bana fikir ve tavsiye verin kızlar ne olur şimdi ise yatakta hurul hurul yatıyor hiçe beni yanına cagirmiyor bir çoğunuz yadirgiliya bilirsiniz ama yapacak bir şey yok bana kaçan kovalanır felen demeyin onuda denedim olmuyor tavsiyelerinize ihtiyaçim var
Bu arada 8 aylık oğlumuz var sizleri çok seviyorum tanımadığım arkadaşlarim❤️ kalp emojisi

25 Cevaplar

0 oy
(1,836 puan) tarafından
Eşinin davrandığı gibi davranmaya başlarsan eşin bu işte bı iş oldugunu ve kendini düzeltmesi gerektiğini anlayacaktir.

Adamın şuan kafasında ki düşünce tamamıyla bu zaten seviyo ve ilgi gosteriyo ben yapmazsam bile cepte gözüyle bakiyo sana
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Valla kural basit kaçan kovalanır canım ypacan yani zamanla alışırsın uzak durmaya sen kaçıp o geldikçe hoşuna gittiği zaman xevam edersin kolaylaşır ama ilkzamanlar biraz zor oluyor kendine çocuktan başka bir uğraş bul o uyudugunda durdugunda yapabileceğin bişey örgü örüyorum ben mesela öyle şeyler unutturur yaklasmazsin sen böyle geldikçe oda aynı şekil devam eder
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Eşinin yapısı buysa değiştiremezsin benim eşimde dışarıya soğuk ve sinirlidir benim yanımda minik kedi :D
0 oy
tarafından
Kaçan kovalanır hesabı yap canım bende ilk çok yüz verdim sonra baktım hep ben hep ben dedim dur büşo artık o gelsin birazda yaklaşmadım en fazla 1 ay olsun sonra dedi noldu böyle bişey mi yaptım kıracak seni niye dedim hiç yaklaşmıyorsun sevmiyorsun sen beni dedi yoo ben yaklaşıyorum sürekli dedim artık sıkıldım tek taraflı yaklaşmaktan sonra o istemeye yaklaşmaya başladı şuan ben canım cicim demiyorum o diyor :D
0 oy
(803 puan) tarafından
Bende dokunsal bir insanım çok dokunsal bir eş aldım kendime çok şükür MasaAllah varya bizi gören deli der öpmeyi seviyoruz arkadaş 

Ama eşin dokunsal deyıl ise yapıcak bir şey yok sabrediceksin 1 yıl nişanlı kalmışsın anlamadın mı 

Ben 6 ay kaldım tak anladım görücü usulü üstelik yani... ben zaten baktım dokunsal tmm dedim bu bizden olur olur bunlaaaaa;););)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,559 soru

24,060,376 cevap

330,121 kullanıcı

...