0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,507 puan) tarafından
Kızlar başım 1 aydır oluyor kahvaltı yaptım diyelim sonra bi baş dönmesi gibi birşey sanki böyle beynim duruyor donuyormuş gibi oluyor içinde uyuşma gibi birşey var beynim düşünmememi bile istemiyor bugün çok kötü oldum bayılıcak gibiydim eşim boynuma omzuma masaj yaptı hissetmiyordum ve o sıktıkça başım dönüyordu randevu aldım ama yinede benim gibi olanlar varmı acaba bebeğe bakıyorum yorgunluk stres sinirden uykusuzluktan mı bunu yaşıyorum hastalık mıdır herşeyden şüphelenmeye başladim? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tansiyon oynuyorsa da başta öyle şeyler olabiliyor canım ama stres yapma bakalım inşallah yorgunluk falandır geçmiş olsun 
(1,507 puan) tarafından
Tansiyon mu vardır canım diyosun benziyor mu rahatsızlığım yani
tarafından
Evet ani tansiyon düşme ya da yükselmesi beynin sallanıyor gibi bir his yapıyor
(1,507 puan) tarafından
Evet ya birde sürekli kendimi acıkmış hissediyorum aç olduğumda hissetmiyorum yedikten sonra da bi hoş oluyorum yani peki gittiğimde tedavi falan mı olur ilaç mı verirler
tarafından
Düzenli takip ister ya da holter takar muhtemelen. Eğer sürekli varsa ilaç verir yoksa vermiyorlar diye biliyorum canım
-Reklam-
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Canm stres kaynaklı olablr tansiyon olablr büyük ihtimal Vertigo tanısı koyarlar bende öyleydim Vertigo dediler 
(1,507 puan) tarafından
Nasıldın canım geçti mi ilaç mı verdiler sana nasıl oldu süreç lütfen anlatır mısın kanserim diye bile şüpheleniyorum yani böyle başımda bi ağrı var ama nerde olduğu belli değil bi yere bakınca özellikle oluyor bi anlam veremedim yani
(2,179 puan) tarafından
Büyük ihtimalle Vertigo kötüyü çağırma kuzum hemen inan baş dönmesi hayatımı mahvetti nöroloji gittim emar çektiler migren ve Vertigo tanısı konuldu stres üzüntü aşırı sevnmd yok dedi

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 507 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,460 puan) tarafından soruldu
+4 oy
31 cevap 1,351 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,687 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,680 soru

24,187,036 cevap

336,705 kullanıcı

...