0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,958 puan) tarafından
Kızlar oğlum 22 aylık fırtına gibi oldu çocuk. Yerinde durmak bilmiyor gün boyu hareket edyor yorulmuyormu bu çocuklar anlamadım. Şimdi zorluğu geçti diyodum git gide dahada zorlaşyor bakmak. Akşama kadar pertim çıkyor çocukla uğraşcam diye çok yoryor beni.  Siz evde napyosunuz çocukla. Oyun aktivite bi saat yap iki saat yap onlarda bityo sabah akşam evdeyiz. 

4 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
26.5 aydan merhaba. 22. Aya şükret 
(1,958 puan) tarafından
Ofya dahamı kötü olyo. Çok yorulyorum benya. Bide hiç bizi tınlamıyor çocuk.
(13,306 puan) tarafından
Asla tınlamıyor. Bu ara her yerde yemek yaparken, bulaşık yıkarken, temizlik yaparken... Bazıları usul usul yardım eder bizimki sadece kendi yapmak istiyor.
(14,201 puan) tarafından
31.aydan selam enerjileri katlanarak artıyor
(13,306 puan) tarafından
Tipi tamamen ben ama huyu aynı babası ve kayınvalidem dereden toplardım diyo ki bir kmden fazla mesafe. Yüksek yerlerden atlardı içim giderdi diyo. Tahmin edebiliyorum valla.
-Reklam-
0 oy
(5,424 puan) tarafından
20 aylıgız tam olarak öyle. Devamlı beraber oynamak istiyo bazrn yeyerki azck dınlenm cızhıfılme bsksın dıyorum yok ille anne gel 
0 oy
(127 puan) tarafından
22 aylık kızımda öyle tazi gibi yorulmak bilmiyor dışarısı bizim için bi nimetti yağmurlar başlayınca o da bitti evde sürekli mızmızlanıyor sıkılıyor oyun vs oynuyoruz ama o da bazen ikimize de sıkıcı geliyor odasına gidip bütün kıyafetlerini döküyor asla da toplatmıyor onları bebeklerine giydirecekmis .d oturma odasında da toplar legolar yığılı salonda konsolu açıp tabakları sehpaya koyuyor sözde babasıyla yemek yiyeceklermis.d ve ben bu saat oldu kızımı sallayıp uyutmaya çalışıyorum hâlâ kaçmaya çalışıyor "ai ai eşşek" dye şarkı söylüyor uyuyacakta ortalık toplanacak 
0 oy
tarafından
19 aylık oğlum anamı ağlatıyor desem yeridir. Kalp krizi geçirecem en sonunda o olacak kaç kere koltuk tepesinden düşmesini engelledim kafa üstü gidecekti tuttum arkası dönük düşecekti tuttum ama bir gün tutamayacgim o olcak . Dün resmen felç geçirdim aklım çıktı tutacağım diye öldüm resmen . Kızım 34 aylık maşallah kurban olim ona çok akıllı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
0 oy
22 cevap 782 göst.
0 oy
7 cevap 187 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler