0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ya bilenler bilir ben işitme engelliyim ve kaynanam bu sebebten beni istememişti beğenmemişti de. Sevmezde yani beni bunu birçok kez de dile getirdi hatta kavgalarımız oldu bir kere torun diye kızımı alıp sevmezdi ne zaman annemler gelir yada başkası torun asko tutardı.  Ben annemlere gittim 5 gün kaldım ve döndüm gerek annem gerek babam sürekli kızımla oyun oynadılar ve döndüğümde kızım kaynanama hiç gitmemeye, kucağında duramaya başladı.  Kaynanamda komşuya derken duydum karşıya ne zamangitse huyu değişiyor dedi. Ya Allah aşkına canımlar bacılar 14 aylik bebeğin kim aklını kurcalar kim öğütler de uygular bebek. Eşimde dedi bir kere sevmeyi denersen inan senide sever dedi ona da bozuldu.  

Ne kadar bebek desemde onlarda hisseder onlarda bilir kimin onu sevip sevmediğini burda benim bi ögutum yok kızıma yada ailemin.  Ben bu kaynananı ne yapam siz söyleyin.

Kusura bakmayın uzun oldu 

4 Cevaplar

+1 oy
(16,792 puan) tarafından
İletişimi keserim ben olsam madem beni ve kanından olan torununu bile sevmiyorsa cokda lazım değil 
(1,179 puan) tarafından
Ben eşimin hatrı var diye saygısızlık etmedim hiç ama tuhafıma gitti ben veya ailem öğütlemiş gibi davraniyo
(16,792 puan) tarafından
Bir yere kadar saygı gösterilir yani düşüncesi bile çok kötü
-Reklam-
0 oy
(7,083 puan) tarafından
Sana Kurban olsun o kadın her insan bir engelli badayi boşver aferin kocana kız ;))) maşallah çok iyi demiş hiç takma boşver duyma dediklerini... Bnm imi yegenimde işitme engelli cihazla duyarlar çokta güzel konuşurlar engelli oldgnu anlamazsın.

Pis kadın 
(1,179 puan) tarafından
Bende cihaz kullanıyorum tamam güzel değilim kusurum da var ama eşim bundan şikayetçi değil kendisi biraz koti kalpli bence
(7,083 puan) tarafından
Bnce hiç güzel deilim deme bunu eşinin gözüyle bak .ha birde duymamak bir kusur deil bunuda unutma hepimiz adayız misal kaynananın da kalbi pis o bir kusur mesela
0 oy
tarafından
Cok özür dileyerek söylüyorum ama böyle davranarak engelli olan kisi kaynanan bence. Beynin de bi engel var sanirim.Valla esimin annesi diye katlanmam mesafemi koyardim. 
(1,179 puan) tarafından
Özür dilememe gerek yok ben bu durumdan rahatsız değilim yani engelli olmaktan mesafe koydun ama bu düşüncesi benim tuhafıma gitti 14aylik bebekten ne bekliyor
tarafından
Isitme engellisin diye seni istemeyen bi kadindan ne bekliyorsun canim var böyle insanlar malesef
0 oy
(8,138 puan) tarafından
Benim oğlumda babaannesine gitmez onların evlerine yakinlasinca ağlıyor benim babanın ev yolunu gösteriyor dedeye gidelim diyor ama onlara gitmek istemiyor. Babam ve kaynanamlarin evi yakın tanıyor ve asla oraya gitmiyor cunki sevgi görmüyor ordan
(1,179 puan) tarafından
Kayinpederim seviyor ama kaynanamda yok oda gitmiyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 339 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 628 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 392 göst.
0 oy
12 cevap 280 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,620 soru

24,186,276 cevap

336,649 kullanıcı

...