0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Tek çocuğum kış geldi etrafımda gideceğim bı akraba komşu yok evde çok sıkılıyo dışarıda çıkamıyoruz evde neler yapabilirim oğlumla daha iyi vakit geçirebilmek için valla herkes hasta kimseye gidesimde gelmiyo yazık yavrum bir ayda iki kez antibiyotik bitirdi hastalıklar mahvetti

6 Cevaplar

0 oy
(2,299 puan) tarafından
Oyunlar oynayabilrsn oyuncak lar al berbaer ev yapin saklanbaç oyna .ben öyle yapiyorm kızım çok seviniyor 
(301 puan) tarafından
İyi fikir başka neler yapıyorsunuz
(2,299 puan) tarafından
Mesela saçımi açıyorum tariyor .sonra anne kolunu ver diyor masaj yapıyor bez alıyor dolap siliyor bana ..
-Reklam-
0 oy
(6,403 puan) tarafından
Canım hiç sorma yaa benm kizda çok sklyro iki yaşında bütün ilgisi televizyon telefon hep aynı oyuncaklar sklyro blmiyorum neyapacgimi sasirdim:(
(301 puan) tarafından
Ayni sorun bizim canım inan ben bile sıkılıyorum ama yapacak bişey yok
(6,403 puan) tarafından
Oyuncaklarda var geçen sene eşim kupler bovling lego almıştı artık ssklyor sürekli aynı oyun blmiyorum para yok olsa balık varmış mıknatısla cekiyrisun onu alacaktım bı bakım kupon yatarsa
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Yapbozlar aldım hyvn meyve ve sayılar var ... balon şişiriyoruz birlikte. Birşeyler çiziyoruz. Ev işlerini birlikte yapıyoruz ben evi süpürürken o da süpürgeden tutuyor mesela . Kek yapıyoruz birlikte, mıknatıslı oyuncaklar var balık tutmaca meyveli olanı falan var . Ağız göz vs yerleştirme oyunları var etkinlik için.  Sürekli konuşuyorum eşyaları eylemleri herşeyin adını söylüyorum ve tekrar etmesini istiyorum. Tamır aletlerini çok seviyor birşeyler takması için teşvik ediyorum. Dağıttığı oyuncakları kutusuna doldurmasını gösteriyorum mesela birlikte dolduruyoruz boşalt doldur şeklinde oyun yapıyoruz. Valla aklıma gelenler şimdilik bunlar .. yani direk ona oyun odaklı değil de hayatin içinden günlük işlere onu da katıyorum zaman geçiyor 
(301 puan) tarafından
Çok sağol mıknatıslı balık oyununu alacaktım kullanışlı mı bide ağız göz yerleştirme ne yapboz mu
(4,846 puan) tarafından
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/DNJXc ...... burdan bakabilirsin güzel etkinlikler var canım
(301 puan) tarafından
Çok saol canım çok iyi oldu fikirlerin Allah razı olsun sağlıcakla büyüsün evladın
(4,846 puan) tarafından
Ne demek canım rica ederim... sende sağlıkla büyüt inşallah ⚘
0 oy
tarafından
Kızım iki buçuk yasinda baya oyuncagimiz var onlarla oynuyoruz salıncağa biniyor arabasını temizledik onu suruyoruz boyama yapıyoruz şarkı söylüyoruz kurabiye yapıyoruz makarna ipe diziyoruz falan 
tarafından
Erkek çocuğu o aşkım normal
(13,307 puan) tarafından
Öyle tabi
tarafından
Aktivite setleri var onlardan denedin mi hiç
(301 puan) tarafından
Makarnayı ipe dizmek iyi fikir çok saol canım
(13,307 puan) tarafından
Var çeşit çeşit yüzüne bakmıyor. Balık tutma falan aldım iki tane tutup bırakıyor. Boya kitabı alalı aylar oldu. Gram boyamıyor. Eğitim setleri var eğer onları kasdediyorsan Bi onlar kaldı onları alcam bir ara artık ama dikkatini çekeceğini sanmıyorum. Hep tencere tava elinde ocak tepesinde.
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Valla benimde 3 buçuk yaşında aynı dertten muzdaribim
(301 puan) tarafından
Hele bide kış gelince daha zor geçen sene küçüktü bu sene büyüdü
(1,845 puan) tarafından
Aynen cnm artık benimde bunaltiyo
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bizde walla 2 hafta bitti 3 e girdik daha boğazı düzelmedi...

Ben saklambac oynarim araba yarisi falan çok sever baya uğraşır 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.
1 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 445 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.

Kategoriler

1,476,767 soru

24,173,867 cevap

336,010 kullanıcı

...