0 oy
141 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (441 puan) tarafından

Meraba kizlar sayfamda boyle bir şey var sadece bir kez siparis verdim trednyoldan burda yazilana gore kuponum varmi yokmu oek anlamiyorum varsada nasil kullanmam gerektigini bilmiyorum aydinlatirmisiniz beni :)

image

4 Cevaplar

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Minimun o sayfadan o fiyatta yaptığın Alisverise yandaki rakamı dusuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende pek anlamıyorum bu Trendyol dan yaaa ah ah
0 oy
tarafından
Ürünleri gör bastığında çıkan ürünlerde geçerli alt limitleri de yazıyor
0 oy
(487 puan) tarafından
Kuponun var canım mesela elektronik ürün kategorisi 150 ve üzerinde birşey alırsan 20 TL indirimli alacaksinyyani ara ara böyle kuponlar tanımlanıyor alt limit yazar zaten o limiti geçtiğinde aktif olur ve kullanabilirsin
tarafından
20 lira için en az 150 liralık alışverişte hiç mantıklı gelmiyor. Hiç büyük kuponlar yok. Elektronikde 150 liraya da bişey kalmadı zaten. Ulan ben o fiyata bişey alacaksam sen 20 lira versen ne olur vermesen ne olur iki paket bisküvi girmiyor şimdi 20 liraya :D
(487 puan) tarafından
Aynen öyle canım insanların aklıyla oynuyorlar işte alacağın varsa ve erteliyorsan 20 TL cazip geliyor insanlara atlıyorlar;) heryerden kupon indirim bildirimi geliyor valla bıktım bende insanı zorla borca sokmaya çalışıyorlar 5 10 TL için o kadar ücret veriyorsun markete gitsen sadece lazım olanı alır daha az öder dönersin yani;)
(441 puan) tarafından
Birine son gün kalmis birine 5 gun kalmis kupon kodu nerden bakiliyor veriyim size bisey alacaksaniz kullanirsaniz belki benim alacağım bisey yok bosa gitmesin bari
(487 puan) tarafından
O kuponlar verilebilen kodlu kupon değil canım senin hesabına tanımlı onlar o kategoride alışveriş yaparsan direk uygulanıyor yani
(441 puan) tarafından
o kupon nasil oluyoki :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
22 cevap 1,793 göst.
0 oy
5 cevap 462 göst.
0 oy
37 cevap 1,416 göst.
29 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu