Gerçekten pes diyorum ya
Ben ne zaman trentyola falan gırsem sanki herseye ıhtıyacım varmş gibi geliyobu yüzdende girmiyorum pek aylar oncesınden fıyatı yükseltıyolar ındırıp su fıyat dıyolar mıllette ucız sanıyo halbukı ıkı katı ödüyolar:))
Çok şükür ne ben ne eşim hiç öyle şeylere girismedik ne ikimizde iPhone meraklısı olmadık ya da ben her kadında gördüğüm robot süpürge airfry yok dik Süpürge hiç öyle heveslerim olmadı o ondan görüyor o ondan görüyor alıyor bir iki kullan Instagram tiktok paylaş hop bitti rafa kaldırıyorlar hiç sevmem gereksiz masrafları misal eşim bana derin dondurucu hediyesiyle gelebilir yazın yaptığım kıslıklar sığmıyor buzluğa bir gün derin dondurucu hediyesiyle gelse çok mutlu olurdum heralde ne bilim ya vala maaşımız yüksek bak gayet iyi istesem bende çalışırım daha da fazla olur ikinci çocuğu da getirsem bakabiliriz ama hiç hiç gerek yok briaz birikim lazım bize biraz kızımıza harcamamız lazım kızımız için herşeyi yaparız ama ikimiz kendi adımıza çoğu şeyden kısarız çok da gerek duymayiz kıstıgımız şeyleri sadece bir kaç istediğim bir şey var lazere gitmek gibi ehliyet almak gibi ama her ay bir bütçe ayırdık altın alıyoruz ondan da vazgeçmiyor bir ay az al diyorum yok o yüzden bir şey de kalmıyor ama bu ay daha rahat olmaya başladık çok şükür
1,488,369 soru
24,329,230 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın