0 oy
320 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (294 puan) tarafından
Oğlum 5yasina gircek çok hiparaktif ve tam kelimeleri soyluyemiyo yani şöyle fakat anlasilmiyo çok hastaneye götürdüm ama hiç birinde çare bulamadim ve belki düzelir diye anasınıfina gönderdim bı tik duzelme sağladı ve öğretmenimiz bı pskiyatriye götürmeniz lazım dedi pskiyatriye götürdüm ve ordanda memnun kalmadım bugün öğretmenimiz benimle konuştu çok moralim bozuldu şuanda ağlıyorum :( dikkat dağınıklığı var dedi etkinlikleri arkadaşları yapiyo o yapamio dedi ;( acilen bı hastaneye götürmeniz lazım dedi çok araştırma yaptım bı hiç çözüm bulamadım elim ayağım kesildi ;(  ;((( öyle içimi dokmek istedjm 

5 Cevaplar

0 oy
(2,359 puan) tarafından
Üzülme ilgileniyorsunuz dur daha fazla ilgilenin eve karışan biri varmı omunla konuş annecim beraber yapalım falan de aile sıkıntısı olan kar öyle oluyor yanlış anlama bende öyleyim herşeyi unuturum çok zor ailede büyüdüm dikkat dağınıklığı vardı evlendikten sonra duzeldim 
(294 puan) tarafından
Çok fazla ilgilenmeye calisigorum ama çok ilgilenincede sıkılıyor napacagimi şaşırdım öğretmeni öyle diyince moralim bozuldu herşeyden çabuk sıkılıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım anne yüreği tabi ki için yanar evladınla ilgili her şeye, ama umutsuzluğa düşecek ne var şimdi, ondan memnun kalmadıysan başka bir çocuk psikiyatristine götür, elinden gelen her şeyi yap kuzum, Allah yardım eder...
tarafından
Canım benim oraya da götür ama bir problem olsa söylerlerdi, ne bileyim gozunden anlıyorlar insanın bir sorun olsa.. Bak bu dediğim arkadaşım da götürmedi, düzeldi zamanla, tabi ki sen götür elinden geleni yap ama umutsuz bir durum var gibi düşünme
(294 puan) tarafından
Okadar doldumki canım her hafta öğretmenin bı soylentilerden bıktım çocuğumun haline uzuluyorum acaba yetemiyorum diye düşünüyorum :(
tarafından
Benim kızım ilkokula başladığında ogretmeni beni ne zaman görse e harfini beceremiyor, e ile l yi birbirine baglayamiyor vs birsuru sey söylerdi, o kadar canım sıkılıyordu ki, dedim çocukta bir sıkıntı var heralde. Birkaç ay sonra ilk veli toplantısında, kızımın kağıdını tüm velilere gösterdi hayatımda ilk kez bu kadar kusursuz bir kağıt görüyorum diye, sonra kızım hep okul birincisi olarak devam etti. Yani daha çok küçük sizin çocuğunuz, sizin yetip yetmemenizle alakalı değil. Eğer bir şeye ilgisi varsa onun üzerine gidin, resim müzik spor gibi, oyun hamurlari eğitici kitaplar çok işe yarıyor. Değişecektir korkmayın
(294 puan) tarafından
Dediğim gibi çok şey denedim eğitici kitaplar aldım yapmadı skildi öğretmeni bugün 2 3 yapamio dedi çok gösteriyorum ama yapmak istemiyo 1i öğrendim o bana yeter diyo öğretmeni bak en geride o dedi çok üzüldüm
tarafından
Canım cevabim geç oldu ama :) benim kızım da okumayı öğrendim hala niye okula gidiyorum ki diyordu :) içine sinmiyorsa bir de bir çocuk psikoloğuna götür, rehabilitasyonla ilgili bilgi al
0 oy
tarafından
Yanlış anlamını istemem doktorlar bir sorun yok diyorsa rehabilitasyon varsa oraya götür eşimin akrabası var çocuk 5 yaşında konuşamıyor aynı dikkat dağınıklığı var denildi görümcem rehabilitasyon da çalıştığı için çocuğu götürdü eskisi gibi değil şuan konusuyor
(294 puan) tarafından
Bide kan testi filan yapiyolarmis bugün öğretmenimiz den öğrendim bı kanına baktır dedi olmadı rehabilitasyon merkezinede gotururum
tarafından
İnşallah birşey çıkmaz ama götür faydalı oluyor çocuklu ortama köy konustur hep etkinlik yaptır inşallah fuzelir
(294 puan) tarafından
Anasınıfina gidiyo zaten kuzum
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım üzülme benm kuzenimin çocuğu için de öyle demişlerdi dikkat eksikliği var diye onlar özel hoca tuttu birebir ilgileniyor şuan düzelme var çocuk da
(294 puan) tarafından
Napacagimi şaşırdım elim kolum kitlendi :(
(530 puan) tarafından
Durumun varsa sende tutabilirsn canım 4 yaşında küçük büyük kavramını bilmiyormus örnek şuan düzeliyor
(294 puan) tarafından
Benim oğlumda sadece dikkat dağınıklığı var bide hiparaktif çok çabuk sıkılıyor bı seyden
0 oy
(803 puan) tarafından

Yaaa varya şimdi herkes böyle panik yaptırıyor eskiden çoluk çocuğu takan mı vardı

Benım br akrabam 7 yaşında konuşmuş Tevbeler olsun eskiden 7 yaşdı ya okula başlama eeee durumu olmayanlar zaten ana okulu nerdeeee 

Bir kalbini ferah tut

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 773 göst.
0 oy
6 cevap 315 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 827 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.