0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kendime çok dikkat etmeme rağmen soğuk almışım ateşim var karnım çok ağrıyor

Limonlu çay falan içtim uyudum şimdi daha yeni uyandım ve ateşim çıkmış daha kötü olmuşum 

Hamilelikten paroldan başka birşeyde içemiyorum

Doktor Tyloll ağrı kesici hap yazmış kullansam sorun olur mu hamilelikte kullanınız oldu mu bu hapı kutusu larcivert beyaz renkte

2 Cevaplar

0 oy
(2,770 puan) tarafından
Ateşin varsa ılık suyla duş al. Ben ballı sıcak su yapıp içiyordum
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
4 gündür bende çok hastayim ne dr gittim ne ilac aldım. Evde meyve sıktım. Kemik suyu çorba ballı süt ıhlamur öyle atlattim.4. Gün iyi oldum
tarafından
Ben hasta olunca kolay kolay atlatamiyorum ya acile gidip bir serum alsam aslında iyi olurum ama şuan gidemiyorum
(498 puan) tarafından
Kendine iyi bakarsan olursun canim niye olmayasın hayatımda ilk kez bukadar hızlı iyilestim çünkü çocuğumu düşünerek kendime çok iyi baktim  sakin ilaclara sarılma. Ben 2. Gün aksam acillik durumdaydim gogsum sırtım cok fenaydi havlu ısıtıp sırtıma göğsüme koydum. Gece zor uyudum sabah uyandim iyi olmusum ama öksürük başlamış 1.5 gündede sıcak corbalar ballı sütler limonlu turp derken onuda kestim suan çok iyiyim şükür. Doktor ilav verir sen cocugu verecegi zararı düşün canım. Kendine iyi bakmaya çalış nar portakal greyfurt sık her aksam 1 bardak ic mutlaka cok etkisini göreceksin. Kemik sulu çorba is kekikli sıcak sıcak ben ondan 2 tabak içip uyumusum uyandim ki nasil terlemisim. Hastalığı atmisim bildigin. Bunları dene istersen yinede hastaneye gitmek istersen sen bilirsin canım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 464 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 199 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,032 soru

24,067,005 cevap

330,421 kullanıcı

...