0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı gecelerrr. 3 ay oldu doğum yapalı normal doğum yaptım. Doğumdan sonra düzenli adet oluyorum. Ve 2_3 saat önce adetim başladı ama öyle normal kanama değil. Normalde ilk olduğum zaman kıpkırmızı olurdu şimdi kahverengi lekelenme gibi. İlk olduğum saatler bile aşırı kanamadan ped değiştirirdim ama şimdi öyle değil. Bir de orası rahmin mi oluyor bilmiyorum karnımın alt bölgeleri çok kötü. Adet ağrısı değil. Resmen bıçak girer gibi. Hareket ettikçe daha çok acıyor. Sızlıyor gibi. İğne batması gibi. Sizce normal mi bu yaa... 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dogum yaptim 4. Ayda adet oldum 4 5 ay az az balcık gibi kahverengi kanamam oldu ve cok agriliydi 
tarafından
Bende öyle olsam bir şey demicem ama bu çok farklı. 3 Kez adet oldum çok normaldi. Garip geldi açıkçası
-Reklam-
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ağrının normal.olup.olmadigini bilmiyorum ama kahverengi kan geçmiş dönemdeki adet kanamasindan kalan çıkmayan parçaların atıldığını gösterir 
tarafından
Hmm olabilir canım hiç öyle düşünmemiştim. Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,858 puan) tarafından
Kahverengi kanama nedeni.

1 rahimde kan akıp gelmeyecek kadar az olunca, eskiyor ve rengi kahve rengine dönüşüyor.

2 rahmini üşütmüşsün .sıcak kalın giyin
tarafından
Çok teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Başka bilen yaşayan var mı bacılarr

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
1 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,154 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...