0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (162 puan) tarafından
2 senedir evliyim hsg çektirdim bi sıkıntı çıkmadı tüpler açıkti bu işlemden sonra gebe kalma ihtimali varmı 

7 Cevaplar

0 oy
(3,094 puan) tarafından
Ben 2 kere çektirdim hiçbir sorun olmamasına rağmen yıllar sonra oldu zamanı geldiyse olur rabbim gönlüne göre versin 
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Ben  2 kere cektirdim   6 sene oldu  hala olmadı  malesef  Rabbim  isteyen  herkeze  nasip  etsin inşallah 
0 oy
(3,381 puan) tarafından
 zaten gebe kalamayanlar çektiriyor canım. Bi sorun varmı yokmu görmek için.

İşlemden hemen sonra 6 ay gebe kalma şansı yüksektir .

Ben nisan ayında çektirdim açık dedi. Hâla gebelik olmadı. Cd ye baktım. Açık gibi durmuyor. Tekrar doktora danışcam. O da baksın yorumlasın. 

Geçen birinin hikayesini okudum. Dosyada açık yazmış doktor. 5 sene sonra bir doktor cd ye bakmış ki, kapalı bu.  Yani sen cd ni başka doktora da göster. Sadece açık demek yetmiyor bazen. 
0 oy
(510 puan) tarafından
Ben 3 aylık evli iken çektirdim doktorum rahimde perde şüphesiyle istedi, temiz çıktı. 1 ay içinde gebe kaldım 
0 oy
tarafından
5 ay sonra hamile kaldım . 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Kuzum bende yaptırdım tıkanıklık falan yoktu ama ilac geciyo ya kanallardan yine temizliyor o ben 1ay sonra hamile kalmistim
0 oy
(702 puan) tarafından
Yani tetiklermis ama bende işe yaramadi modelini bizmayayim tamamen psikoliyede bağlı bu durumlar ben yıllarca Dr a gittim aşılama geçmişim var Dr bana hep hamile kalabileceğimi söylerdi ama ben inanmazdım tabi zamanı varmış Allah'tan herşey ,,korona zamnlari karantina oluştu tamamen kapnmaya girmeden önce ben aşılama yaptırmıştım sonra tutmadığını öğrenimi e üçüncüsü YDÜ tabi morelim aşırı bozuldu vs sonra evde karantinaya girdik eşimle sürekli yalnızız iş hayatı yok sürekli temizlik derdine dustuk kafamızı hiç vermedik sanırım bebeğe sonra ben Dr a yazdım tüp bebeğe başlayacağız kapanma bitince diye Haziran'da sonra ben adet olmadım evde test vardı yaptım öylesine tabii gecikirim normalde de bı baktım iki çizgi yok dedim yaaa olamaz sonra kan vs tüpe gerek kalmadan oldu şuan 22aylik oğlum çok şükür Allah isteyen herkeze versin 7yil sonra oldu geldi sonunda ve şuan bı akrabam var oda şuan hamile 15yil sonra kendiliğinden tüp yaptirmisti tutmadı aradan bı ay mı iki ay mı ne geçti oldu sanırım ilaçlar fayda mi edior bilemiorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 43 göst.
22 saat önce Cinsel Yaşam kategorisinde Ummu_890 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 179 göst.
+1 oy
3 cevap 260 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kartanesi10 (350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,113 soru

23,866,278 cevap

320,655 kullanıcı

...