0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (2,299 puan) tarafından

image

Kızlar bu digum kontrol hapini kullanan varmı. Yan etkisi varmı zayıflatır mi? Arkadaşım öyle dedi korktum zaten zayıfım tam zayıflamiyim.. ilk defa kullanacam bilenler yoruma ???

7 Cevaplar

+1 oy
(2,244 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ben 1 yıla yakın kullanmıştım canım bende çok fazla kilo yaptı 10 kiloya yakın aldım hala veremedim üste doğum yaptım 5 kilo da doğumdan kaldı. Diğer yan etkisi baş ağrısı oldu. 

Avantajları (kişiden kişiye değişir tabi): reglim 2-3 gün sürüyordu kanamam yok denecek kadar azdı ne ağrı ne sızı çok iyiydi benim için. Günlük ped takarak idare ediyordum. Her ay tam 28 günde bir düzenli adet gördüm o da çok iyi oldu benim için. Tüylenmede azalma yaşadım. Sivilcelerim azaldı, cildim güzelleşti. 

Başka da aklıma gelmedi canım sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım.

Not: fotoyu yeni gördüm canım benim kullandığım yazz marka
(2,299 puan) tarafından
Peki kesin korur mu ya çok korkuyorum
(2,244 puan) tarafından
Tam saatinde içmen lazım ben alarm kurmuştum 1 dk bile geciktirmeden içtim ve bir sıkıntı olmadı canın korudu
(2,299 puan) tarafından
Tam 9da içsem olurmu. Ama ben 12 de uyuyorm kızımda var süt içiyor ondan sonra içsem de olurmu
(2,244 puan) tarafından
Kaçta içtiğinin bir önemi yok canım her gün aynı saat olması önemli ben akşam 10da içerdim hep.
(2,299 puan) tarafından
Tama m teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(163,319 puan) tarafından
foto yok ama     
(2,299 puan) tarafından
Ayy unutmusum canm ya. Ekledim
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Foto yukkkkk
(2,299 puan) tarafından
Yukledim ccnm
0 oy
tarafından
bnde mi alsam ignw bulamadim beklim surda 
(2,299 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittim verdi .bedvaa dedi
tarafından
hadi ya bilmiyodum baktim 40li bir fiyati var belki orda bedava veriyolardir
(2,299 puan) tarafından
Bizim burda bedava
tarafından
tmm cnm saol ben de daha omce jic hap kullanmadim ne zman baslaniyor bilgin varmi
(2,299 puan) tarafından
Adetin 2.gunu başla dedi
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Post ciksin....     
(2,299 puan) tarafından
Tesekkir ler
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Postt yukarı 
0 oy
tarafından
Ben hiç birsey kullanmıyorum Allaha emanet yaşıyorum bakalım 1 sene miz doldu dolacak şükür:)
(2,299 puan) tarafından
Benim 2 yıl oldu ama korkuyorum. Çünkü başka çocuk istemiyorm
tarafından
Bizde uzun bir süre çocuk istemiyoruz ilaçlardan nefret ederim o yüzden kullanmıyorum iğneden korkarım prezervatif o ztn ayrı tehlike o yüzden hiç birsey kullanmıyorum Rabbım isteyene versin ben 1 tane evladımla mutluyum sjsjsj

Benim eşimin abisi 4 tane çocuk pes pese yapmış hepsi bir birinden küçük o yüzden eşim hiç istemiyor çocuk 1 tane olsun büyüsün sonra bakarız diyor sjsjsj
(2,299 puan) tarafından
Iyi düşünmüş bence .benim oğlum 5 buçuk yaşında kızım da 2 olacak yakında. Rabbim olmayana versin bi zamanda zor valla bakamıyor insan .

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 170 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
12 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suheda18 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
18 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde 18humeyra (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,920 soru

24,050,942 cevap

329,667 kullanıcı

...