0 oy
837 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kizlar büyük kizim hasta öksürüğü var burnu akiyo gece horlamakran uyuyamiyo bende devlete acile goturdum abartmiyorum 2 saatten fazla bekledik lalabalik herkes öyle hasta doktora girdik neyse orta yaşlı ni doktordu nesi var dedi soyledim bogazina falan bakti fazla biseyi yok burnu kapanmış dedi ondan öksürüğü var dedi temizle biseyi kalmaz dedi  ilac falan yazmadı bu güzel kızı buralarda surunduurmeyin yazik dedi bidr bakti bize siz okumuş eli yüzü güzel insanlara benziyosunjz size de anlatayım dddi senin kızın biraz iri yapılı gribin tek çaresi bol bol yumurta günde 6 tane yumurta yesin dedi biz şok esimle birbirimize baktik evet deneyin cok faydasını gorceksiniz dedi gönderdi bizi o kadar saatt beklediğime mi yanayım ilac vermediğine mi nasihat dinlediğimize mi :ermm: esimdde bana kızdı boşa evham yapiyosun diye bidr dediki antibiyotik kesinlikle verme ***** yaparsin çocuğu dedi tovbe yarabbim gerisin geriye geldik şaka gibiydi 

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Her doktor ilaç yazacak diye bir kural mı var antibiyotik yararlı bişey değil boş yere kullanmayın daha sonra daha ağrılarını kullanmak zorunda kalırsınız 
tarafından
Evde doğal şeyler kullan kendin yap bir hafta yerine 2 haftada geçsin ama ilaç almasın daha güzel emin ol
(2,152 puan) tarafından
Canm diyorum ya kullanmadığım doğal tedavi kalmadı 2 hafta diyorsun cigerlerine indikten sonra doğal tedaviyle geçermi
(1,164 puan) tarafından
Canım eşim eczacı benimkilerde gözler capakli oksurerek geziyorlar. Bende hiç birşey kullanmıyorum. Bağışıklık güçlendirici bı kaç vitamin o kadar. Ev sıcak olmasın gece hasta diye kat kat ortmeyin. Ciğerlerinde bişey yoksa zamanla düzelir. İlaçsız vücutları daha da dirençli oluyor
tarafından
Canım mecburiyetten bahsetmiyorum o zaman tabiki kullanılmalı ama iki öksürük için kullanılmamalı gerçekten mahvediyor çocukları
(2,152 puan) tarafından
Kesinlikle canm zatn o na bende karşıyım
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Aslında doktora kizamadim. İlaç çokta faydalı birsey değil. Bende yeni emzirdigim dönemlerde göğüs ucu yarası için gittim. Doktorum çok güzel bir şekilde ilaçsız evde uygulayabilecegim tarifler söylemişti.  
(6,048 puan) tarafından
Tabiki 6 yumurta olayı fazla geldi bana da ama bir bildiği olabilir. Kızın kaç yasinda
(1,243 puan) tarafından
Ya evet bazen gerçekten ilac ise yaramıyor ama çocuk göğsünden takır takır oksuruyor uyuyamiyo dedim beni dinleyen kim :))
(1,243 puan) tarafından
3.5 yasinda canim
(6,048 puan) tarafından
Bak ben tereyağ pekmez kaynatıyorum içine de bir kaç damla limon sıkıp ılıyınca iciriyorum tadı da güzel.  Ve birebir
(1,243 puan) tarafından
Evet canim onu ilk günler yaptim yine icti biraz
0 oy
(2,152 puan) tarafından
Kız adamn doktor olduğuna eminmisinz cidden bende çok sasirdmmm simdi
(1,243 puan) tarafından
Doktordu ya ama bence yumurta fiyatlarından haberi yoktu :D
(2,152 puan) tarafından
Kız keisnlikle:)onu geç bi çocuğa günde istesende 6 tane yumurta nasıl yedireceksin benimkiler asla yemez:)
(7,827 puan) tarafından
parasını değilde zararını düşün yetişkin insan bile 6 yumurta yese alerji yapar
0 oy
(7,470 puan) tarafından
6 yumurta cok sacma ama antibiyotik ve ilac konusuna katiliyorum canim bagisikligini dusurnekten baska birseye yaramiyor denermisin bilmiyorum ben kizima çok sulandirip yaptim genzi doluydu çok yakiyor ama anlik bir yanma dogal elma sirkesini seyrelt yari yariya benimki kucuk oldugu icin daha çok su kattim burnuna damlat çok guzel açıyor ve mikrobu kırıyor buyuklerede çok iyi geliyor dedigim gibi yakiyor ama tuzlu su kalir acisi bunun kalmiyor anlik yakip geciyor ayaginin altina sarimsak yağ sürebilirsin bide yarim su bardagi süte 1 dis sarimsagin tepesine vur koy ocaga ama kaynamayacak icice isit ilik icir buda öksuruge birebir
(1,243 puan) tarafından
Sirkeyi değil de sütle sarımsağı deneyeyim canim serum fizyolojik var evde siringayla sürekli temizliyorum teşekkür ederim
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Canım arada hastanelerde sahte doktorlar dolaşıyor ya öyle bişeye mi denk geldiniz acaba :D 
tarafından
Doktor dediğin ilaç yazacak demi öyle bi algı var ilaç sektörüne para lazım tabi. Sayıları artar umarım tamamlayıcı tıp hekimlerinin
(3,165 puan) tarafından
Ne alaka
(1,243 puan) tarafından
Derin bilmiyom ki canim bende ilkten suphelenmedim değil:)
0 oy
tarafından
doğru soylemis bence 
0 oy
tarafından
6 yumurta için birşey diyemem ama ilaç vermemiş haklı burnunu fizyolojik serumla aç sürekli ve her sabah tereyağı pekmez ver canım. Gün içinde de ıhlamur ver Allah in izniyle hiç bir seyi kalmaz. Artık antibiyotik kullanmak istemiyor kimse ve doktorlar da önermiyor çok büyük zararı var vücuda.

Benim de bebeğim hasta oldu götürmedim evde kendim ilgilendim çünkü antibiyotik verecekler ve tekrar başa dönecek bir süre sonra onun için kendim her sabah tereyağı pekmez verdim burnunu sık sık açtım ıhlamur demledim.

Zeytinyağı na bir kaç diş sarımsak ezip kattım ayak tabanlarina sürdüm sende yap canım Allah'ın izniyle faydasını göreceksin.

Çok geçmiş olsun 
(1,243 puan) tarafından
Haklisin canim oylr yapayim zaten burnu şırıl şırıl akmiyo ama gencine akiyo o da öksürük yapiyor sanırım zeytinyağını deneyeyim canim cok sagol
0 oy
(879 puan) tarafından

Adam yumurtayi çok seviyor ellam:ermm:

(1,243 puan) tarafından
Bence aşırı seviyor :))
0 oy
tarafından
Ya doktor gayet güzel öneride bulunmuş ama 6 yumurta çok çok abartılı bizde gidiyoruz çok ileri değil der antibiyotik vermez hafif bir şurup verir geçer ama yumurta da sağlıklı olabilir bak benim kızım çok seviyor bıraksam 6 tane yer buraya da yazmıştım yumurtayı nasıl unuttururum diye günde 4 tane yediği oluyordu artık dolapta saklamistim yani ve kolay kolay cidden hastalanmıyor belki ondan da olabilir ama 6 çok fazla tabiki
(1,243 puan) tarafından
Gerçekten mi jeske benimkide sevse o kadar ya yağda pişirin e asla yemez haşlayıp pekmezle yiyor bitek
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Nerde bu Dr yakindaysa gidicem kendisine
(1,243 puan) tarafından
Canim buldum alpgiray  Şahin diye bi doktor :)
(4,586 puan) tarafından
Tamam canım bı dahaki acile oraya gideyim ben tuzlaya gidiyorum hep sen neresinde oturuyorsun
(1,243 puan) tarafından
Mutlukent tarafındayım canim ben
(4,586 puan) tarafından
Yakinmisiz bende Çağdaşkent tarafindayim
(1,243 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
tarafından

Uzaktan eğitimle doktor olmuşumdur :D

(1,243 puan) tarafından
Bilmiyomki:))
0 oy
tarafından
Bana cok tutarli gelmedi her doktor zihnen saglikli olmayabiliyor doktor diye körü körüne her dedigini yapmayin iki senedir psikolojik sorunlu bir doktordan sacma sapan mesajlar aliyorum :)
(1,243 puan) tarafından
Ayy gerçekten mi yok bazı şeylerin mantikli ama 6 yumurta cidden saçma:)
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Serumla yıka burnunu canım ama 6 yumurta abartmış
(1,243 puan) tarafından
Aynen canim yıkıyorum hatta akmiyor bile sanırım genzine akiyor
0 oy
(994 puan) tarafından
Bence doktoru şikayet edin. Gün-de altı yumurta nedir. Cocugum buyunsei nasıl kaldirsin. 

Bide ilaç yazmasa bile hadi ıhlamur yap.

Nane limon içsin pekmez vs.desin dk.kendi.........l

Olmuş haberi yok. 
(1,243 puan) tarafından
Büyük insana bile ağır gelir bu çocuk sporcu mu diye dusundum:)
0 oy
(2,466 puan) tarafından
6 yumurta nasil yesin cocuk bıldırcın yumurtası ver bir tane oda 5 6 yumurtaya eşmiş  
(1,243 puan) tarafından
O da erken ergenliğe sebep oluyo diyolar canim
(2,466 puan) tarafından
Gunde 6 alti yumurta yersede olur en azindan haftada bir kere verilebilir sizin dr soyledi diye yazdim yoksa nasil yesin o kadar yumurtayi:)
(1,243 puan) tarafından
Doğru soyliyosun canim kusura  bakma ben anlamadim ilk başta::))
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Aaaaben ondan mı kucukken hasta olmuyordum acaba yumurta dışında bişi yemezdim hiç doktor yüzü görmedim cocukken
(1,243 puan) tarafından
Gerçekten mi canim belki de ondandır kimbilir ama 3 yaşındaki çocuğa ağır gelir
(4,583 puan) tarafından
Tabiki canım 6 tanede fazla gelir zaten o yapıyla alakali herkes yiyemez alerji yapabilir ben bile üç öğün dediğim halde 6 yememisimdir heralde rahmetli dedem 60 yumurta alırdı ayı cikarmazdi benm yuzumden tabi o zmanlarda yumurta ucuzdu:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 602 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 560 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma karaduman (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 738 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 619 göst.

Kategoriler

1,465,781 soru

24,020,953 cevap

328,214 kullanıcı

...