+4 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (6,289 puan) tarafından

Ay kızlar gittim duş aldım geldim tamam mı giyiniyorum Ben duştayken de zaten kızımın sesini duydum dedi ki anne elim kalem olmuş Küçük kızım 3 yaşında bu arada ablası uyuyor kendisi Bugün akşamüstü uyuduğu için hala uykusu gelmemiş:)

Üzerimi giyinirken anne elim kalem olmuş yazıyor dedi Ben de herhalde Kendine yine bir yerden kalem buldu sandım Çünkü koltuklarımı falan çizmişti Meğer elini sobanın yanında kovayla kömür var Ona sürmüş sonra da duvara sürüyor anne elim kalem olmuş diyor Ay beni bir gülme tuttu:D bir de bunu huy haline getirip elini kömüre sürüp sürüp bir yerleri yazarsa ayvayı yedim:D

Gerçekten Bunlar tam bir melek o kadar saflarKi❤️❤️❤️❤️

Kömürü de oraya koydum ki hani belki azcık sobayı atarım diye ama baktım Hava rüzgarlı diye atmadım Ne bileyim zehirler falan diye odun da arka taraftaydı getiremedim öylece kaldı bilseydim önceden koyardım dışarıya Bir de buna alışırsa Eyvah Eyvah:D

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bazen onları gizli gizli dinle çok bilmişler küçük cadılar ❤️❤️
(6,289 puan) tarafından
Ayyy ablam o kadar haklısın ki ya böyle bazen abla kardeş konuşuyorlar ya Rabb'im diyorum hele şunlara bak bir de kaset gibiler var ya her şeyi kaydediyorlar resmen sabah ablasına diyor ki Ömrümü yedin ömrümü ☺️☺️ Ne oldu Hilal diyorum diyor ki anne Ablam benim ömrümü yedi kız sen diyorum Onu nereden duydun diyor ki Ravza'nın Annesi dedi görümcemin gelini kızına demiş Onlar da benim büyük kızla yaşıt ay böyle Şok oldum Her şeyi yazıyorlar akıllarına Vallahi bunlar çok akıllılar maşallah☺️☺️☺️❤️❤️
tarafından
Yaaa Allah'ım yerim ben onları en güzel zamanlari ilknurum bu günlerinin tadını çıkar çok çabuk büyüyorlar ve büyüdükçe de sevgileri dahada artıyor büyük oğlumu bugün olmuş hala bagrima basıp kokluyorum saçlarını ☺️❤️ bilmiyorum bendemi bı tuhaflık var balım çok sev onları coookk ❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(7,101 puan) tarafından
Amerikaliiia balsın ❤️
(6,289 puan) tarafından
Sen baldan da tatlısın çiçeğim❤️❤️❤️
(7,101 puan) tarafından
Çiçeğine yeşil olurum ❤️
(6,289 puan) tarafından
Sen zaten çiçeğin en güzel rengisin❤️
0 oy
(23,367 puan) tarafından
☺️☺️☺️ gerçekten bazen insanı çok güldürüyorlar bidiklar. Allah korusun sobaya dikkat et. Gerçekten bugün çok rüzgar var burda da. 
(6,289 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya Bir bakıyorsun ki bilmiş bilmiş konuşuyorlar ya da hiç olmadık bir kelimeyi söylüyorlar insanın Hiç yemin ederim huzur doluyor huzur❤️❤️

Evet canım Burada da hafiften bir rüzgar vardı zaten kömür de çok kötü bir kömür çıktı yanmıyor Hiç ben de Korkumdan dökmedim O da biraz soğudu içinde çocukları Kendi yanıma aldım Birlikte yatacağız en azından üşümezler
0 oy
tarafından
Hahhah:)) 

Bikeresinde bende büyük kızım o zamanlar 9 aylık falandı. Soba da yemek pisirdim kazanın altı is  oluyor ya dedim altına bez katim öyle yere koyayım..  anaammm sen ne ara o altına koyduğum bezi aldın yüzüne gözüne sürdün. :) bi baktık kapkara yüzü burnu... nekadsr gülmüştük eşinmle... a

Gerçekten çok masumlar Melekler hepsi. RABBIM HEPSINE HAYIRLI GUZEL KADERLER YAZSIN. 
(6,289 puan) tarafından
Ay Allah'ım ya gerçekten bunların her halleri çok tatlı ama benim büyük kızım da ilk başta kömürün ne olduğunu anlamamıştı kovayla bembeyaz halımın üzerine dökmüştü böyle Eli yüzü kömür içindeydi ya Rabb'im halıya döktüğü için sinirlendim ama onun ruh halini o masumiyetini görünce de kocaman bir sarılıp öptüm☺️❤️

Aminn canım benim Aminn ❤️
0 oy
tarafından
Hahhah Allah yardımcın olsun valla soba zor çocukların bir bakışı Bile insanı yiyip bitiriyor dun kızım eşime gel gel diyordu eşim gitti yanına dedi şimdi ben bu kızı ne yapayım sksjksks 
(6,289 puan) tarafından
Ya zaten bu çocukların tepkileri var ya o kadar güzel ki küçücük halleriyle bir tanecik sözleri ile bizi o kadar güldürüp bir o kadar da sevindiriyorlar Rabbim hepsine iyi kaderler yazsın

Evet soba çok zor ya bir de çok soğuk bir memlekette yaşıyorum Erzurum'da
tarafından
Bilirim memleketimii:(
0 oy
(612 puan) tarafından
Hangi eli kalem olduysa öp benim için de aklını severim maşallah :) 
(6,289 puan) tarafından
Ay hem öptüm Hem ısırdım teyzesi☺️ kalemin mürekkebini bitirdim
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Kalem olan o minik ellerini yerim :)
(6,289 puan) tarafından
Teyzesi ben o ellerini bir güzel ısırdım böyle var ya görsen kalem malem kalmadı☺️☺️
0 oy
tarafından
Ya Melek onlar melek....
(6,289 puan) tarafından
Öyle yaa çok masum temiz melekler☺️
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Hhahahaha çok tatlılar ama yaaaaa
(6,289 puan) tarafından
Ya böyle var ya o kadar güldüm ki diyor ki anne elim kalem olmuş☺️☺️ Tabii ben ne yaptım o kalem olan ellerini bir güzel ısırdım
(1,635 puan) tarafından
Ohh en güzelini yapmışsın
0 oy
tarafından
Oy maşallah meleğe aklını seveyim onun Allah bağışlasın acısını göstermesin inşallah 
(6,289 puan) tarafından
Amin canım benim amin güzel duan için teşekkür ederim Allah razı olsun❤️❤️
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Ay aman yeni icatlar cikarmasinlar her gün duvar silemezsin ahahha

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 1,322 göst.

Kategoriler

1,475,410 soru

24,154,104 cevap

335,049 kullanıcı