0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,127 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar, dün 1 yaş aşılarını olduk. Dünden beri öksürük var, şimdi iyice balgamlı ve hırıltılı bir hale geldi. Aşı ile alakası olduğunu sanmıyorum ama yine de danışmak istedim. 

Geçen hafta soğuk algınlığı nedeniyle antibiyotik kullandık neden tekrar oldu anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
(3,754 puan) tarafından
Aşı degil bnce salgin var aynisi bizim cocukta gecirdi, 1 yaş asisi olcak haftaya  umarim hafif gecirir
(2,127 puan) tarafından
Evet bugün gittik doktora, grip olmuştu iki hafta önce o bronşite çevirmiş dedi. Çok kötü öksürüyor, ilk bebeğim ve ilk kez hasta oluyor. Çok zormuş. Rabbim evlatlarımızı korusun
(3,754 puan) tarafından
Butun bebekler cocuklar hasta olmasa ama bagisiklik kazaniyorlar iste, umarim hemen iyilesir canim
(2,127 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Aşıyla alakası yok canım aşı en fazla huysuzluk bıraz da ateş yapar 
(2,127 puan) tarafından
Evet bugün gittik doktora, grip olmuştu iki hafta önce o bronşite çevirmiş dedi. Çok kötü öksürüyor, ilk bebeğim ve ilk kez hasta oluyor. Çok zormuş. Rabbim evlatlarımızı korusun
0 oy
tarafından
Aşının öksürük yaptığını hiç duymadım canım salgın var ondandır 
(2,127 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 146 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde sofianne (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (2,927 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,300 cevap

336,074 kullanıcı

...