0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
Doğum yapalı 2 ay oldu dikişlerim çok fazlaydı o yüzden ilişki yaşamadık hiç 45 gün sonra düştü tamamen ve geçti ama hala kesi yeri ağda yapınca falan dayanılmaz sızlıyor ilişkiye girmeye korkuyorum sanki tekrar açılacak gibi yirtilacak korkusu var afedersiniz vajina girişinde minik bir kesi yeri açık gibi elime öyle geliyor ama ağrı sızı yok oradan açılır diye acır diye aklım çıkıyor nasıl yenerm bu korkuyu veya çok acıyor mu ? Çünkü o kadar çok zor geçti ki lohusalık benim hem kaynana illeti hem lohusalık iyileşmek bilmedi dikişlerim zor geçti

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yok canım bişey olmaz benimde 18 dikişim vardı düşün makat vajina arası komple yirtikti 40 çıktı ilişki oldu bişey de olmadı 

O rahim ağzı iyilesri merak etme canım uyusukluk sizi olur idrar yaparken vs oturken kalkarken duzeliyo bnm 10 ay oldu doğum yapali eskisinden iyi :D

(407 puan) tarafından
:):) kız valla kendim deneme bile yaptım tövbe tövbe kendimden bile korktum tabi parmağımla yokladım aklım yerinden oynadı
tarafından
Hahaha deli :)) korkma ya sanmiyorm herkeste oluyo ama için rahat etmezse bir git kadın doğuma
(407 puan) tarafından
Kız gittik adam 1 hafta sonra ilişki yaşayın dedi üzerinden 20 gün geçti :) ben korkuyorum anam
tarafından
Eeeh bacım adamini ozletme☺️☺️☺️ sonra fan Fin fon ağlama ☺️☺️
(407 puan) tarafından
anam bacım ne zor bizim işimiz
-Reklam-
0 oy
(1,431 puan) tarafından
İlk başta bi sızlama ağrı oluyor ama dayanılmıcak kadar değil korkma düzeliyor hemen 
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Bayağı sürmüş ya 45 gün çok fazla benim 20.gun bulmuştu bende 2 3 ay yaşamadım hem korkudan hem bebekten dolayı ama korkunu yenmenin tek yolu doktora görünmek 

Ben gidip gösterdim çok iyi iyileşmiş dedi ilişki yaşadınız mı hayır dedim neden dedi korkuyorum dedim korkma çok iyi iyileşmiş dedi sonra korkumu yendim sadece çok az yanma oluyor ilk yapınca ama geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beytnur272727 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 608 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 903 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,358 soru

24,182,221 cevap

336,381 kullanıcı

...