0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (3,532 puan) tarafından

Çatlıyorum geceden beri sobanın içi kırılmış bizde tuğla aldık tamir ederiz dedk akşam başladık tamire heryer battı sobayı eskisi gbi yerleştirwmeisk zor bela yerleştirdik busefer kapağı oturmadı çatlatık sinirden sabah bidaha uğraştık baktık olmuyor aşağı attım sobayı sobada ağır ki ne ağır, sobacıyı aradık soba istedik o arada bacayı temizleyelim dedik terleme yapa yapa borular baca zift dolmuş öyleki dersn buna siyah pamuk tıkamışlar öyle gülle bacada kaldımı Allahm ev leş gbi ayakalrşa heryer giriş çıkıldı mutfak koridor balkon heryer leşşş :'( çatlıyorum sinirden kaderime tüküreyim ağlıyorum hırsımdan, baca kırıldı içinden gülle alndı tamir edildi kırık yer şmdi gelde evi toparlamaya çalış tükendim 6 senedir vallahi 

13 Cevaplar

0 oy
(4,073 puan) tarafından
Doğalgazda ısıtmıyor Allah kolaylık versin 
(3,532 puan) tarafından
Evm kira bide ucuz diye dayanıyorz ama derdi de bitmiyor
(4,073 puan) tarafından
Rabbim istediği deiledigini gerçekleştirsin  Rabbim kolaylık versin zor bı devirde kira
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun umarım en kısa zamanda çok güzel doğalgazlı bı evde oturursun kadınlarin çilesi bitmiyor ❤️
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun cok zor çocukluğum sobali evde gecti hiç sevmem zorluğu cok üstelik sönünce ev buz gibi oluyor
0 oy
(6,289 puan) tarafından

Beni de kurtarsın Amin

image

:D
tarafından
Rabbim hakkında hayırlı olanı kolaylığından kolaylıkla versin canım benim ☺️❤️☺️❤️☺️
(6,289 puan) tarafından
Amin ablacığım Ya aslında hiç böyle düşünmezdim Ama bu seneki kömür Rezalet bir şey asla yanmıyor böyle mahvetti beni resmen eşim de yok Normalde eşimle uğraşıyordu soba ile falan yanmıyor kömür komşularım da diyor Yok diyor rezil bir kömür yanmıyor sanırım bunu bırakıp iyi kömürden tekrar alacağız Onun tonu da 8.000 lira köye doğalgaz gelmedi gelse anında çekeceğiz hiç beklemeyeceğiz yani yılda 8 bin liralık doğalgaz yakmayız herhalde
(2,743 puan) tarafından
Doğlagaz gelmesini beklemeyin kaorifer sistemi döşeyin yeni kömüre para vereceğine kalorifer sistemine ver daha rahat
tarafından
İlknurum eskiden kömür hesapliydi şimdi oda almış başını gidiyor bak yazık degilmi aldığın kömür iyi çıkmamis bu pahalilikta hadi bir daha al onu geçtim soba ile tek bir odayı ısıtabiliyorsun hadi iki oda olsun diğer taraflar buz gibi isi piside cabasi benim belimde fıtık oluştu odun kömür çıkarmaktan kova indirip çıkarmaktan yazık kayinvalidemde yardımcı oluyordu eşimde ama onlar olmadığı zamanda ben yapıyordum doğal gazlı evde yılda 8 binlira yaksan bile en azından her tarafı düşük ayarda yakarsin en azından evin hertarafi ısınır canım  yine sobalı evden iyidir
(6,289 puan) tarafından
Azbakan  canım kalorifer sistemini de düşündük ne yazık ki içerisinde Hani suyu da olan evin içine sıcak suyu veren bir deposu da var onunla birlikte otomatik Kazan ve petekleri tam 42 bin lira istediler yani o da şöyle düşün otomatik kazan da ikinci el sıfırına hiç güç yetmiyor ve peşin istiyorlar peşinde o kadar para anında verilemiyor ne yazık ki zam adı altında her şeyin fiyatını acayip şekilde uçurdular ne yazık ki yapamıyoruz
Bir de doğalgaz çalışmaları başlamış çevre ilçelerde bu tarafa doğru da gelecekmiş İnşallah Bekliyoruz

Sorma Ablacığım vallahi sorma bunun banyosu var bulaşığı var kış boyunca ve Erzurum gibi bir yer biliyorsun Acayip soğuk hani sadece bir yerde soba yansın diğerleri açalım dersen asla ısıtmıyor vallahi Allah yardım etsin Artık bilmiyorum ne olacak tek güzel yanı En azından tüpün falan bitince üzerine yemeğini koyuyorsun çayın Daha lezzetli bunun sıcağı daha çok ama bir oda için sadece inşallah doğalgaz gelir de kurtuluruz
0 oy
(7,101 puan) tarafından

image

..........yaş.....

0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun canım koyde buyudum bende soba zordur suan ılcedeyız annemlerde tasındı soba baska ama ya sevıyorum ben tabı rezıllıgı cok ama bir anım geldı aklıma :D annem sabah sobayı takmıs tütüyor borular tıkannıs neyse dedı baban gelınce hallederız bende gaza geldim nıye beklıcez aksama kadar anne yaparız ederız yok kızım yapamayız falan derken soba boruların falan söktuk cırptık neyse sırasını unuttuk tabı her boru dıgerıne olmuyor uzunu kısası köşesi vs halbukı anneme sırayla ben goturdum o cırpıyordu dısarda karıstırmıs sabah 10 dan aksam 4 e kadar bır sobanın boruların takip koyamadık :D ustune ustluk bırde tutamadım kafama koca boru taaaak dıye dusmustu :D annem saydırdı bütün gun tabı senın aklına utan kafama da sana da vs :D

0 oy
tarafından
Canım Allah kolaylık versin aksilik işte ben yaklaşık 3 senedir sobalı evdeyim bu tarz sorunlar yaşamadım.  Kısa girerken bacaci gelir bakar temizler birde 3 soba yakıyoruz 3 baca yani. Eşim de her sabah soba yakma işini halleder sagolsun ben seviyorum bile sıcacık oluyor. Sadece çok pahalı biz 4 ton kömür yakıyoruz 
0 oy
tarafından
Rabbim hakkında hayırlısını kolyaligindan kolaylıkla versin canım soba çok zor bende 9 senedir kaloriferli evde oturuyorum 
0 oy
tarafından
Ev kendi evin mi
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin herkesin var bir muradı.
0 oy
(11 puan) tarafından
ben dogalgaz yakiyordum bu sene soba kurdum 500 tlye aldim dogalgaza para yetmiyor valla yakiyorsun sicacik oluyor 
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin nerde oturuyorsun canm 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Bizim burada da doğlgaz yok ama ev sahibimiz kalorifer sistemi döşetmiş. 3 daireyiz. Her birimiz 3 er ton kömür aldık. Valla doğalgaz gibi tertemiz tek sıkınıt sıcak su yok o kadar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 498 göst.
11 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Nese&Lorin Eva Lolom (1,450 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 151 göst.
+3 oy
12 cevap 561 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 901 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aylinercaneymen (740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,229 soru

24,180,562 cevap

336,312 kullanıcı

...