0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Spiralden sonra ne kadar sürede hamile kaldınız. Hamile kalma süresi uzuyor spiral çıktıktan sonra 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Spiral çıktıktan 4 ay sonra hamile kaldım cnm
tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Ben 10 ay sonra hamile kaldım  sen ne zaman çıkardın canim
tarafından
Ben daha taktırmadım. Korkuyorum açıkçası. Şey duydum spiral çıktıktan sonra hamile kalma zamanı uzuyormuş. Gerçi bir arkadaş 4 ay sonra kalmış ama bilemiyorum. İstediğim zaman olmaz diye korkuyorum şu an da bebeğim daha çok küçük. Tekrar hamile kalkmaktan da korkuyorum
(97 puan) tarafından
Spiral takılı iken hamile kaldım bünye meselesi
(5,198 puan) tarafından
Evet çok doğru bunu bizzat yaşadım spiral benim rahmimde yara yaptı ve bunu rutin kontrol de Dr farketti az daha rahmimden komple olacaktım zaten hemen hamile kalamadim spiral çıkardıktan sonra tedavi oldum rahmim iyileşti öyle hamile kaldım,Dr parça aldı rahmimden çünkü bu yara farkedilmeseydi zamanla kansere çevirebiliyor Muş o yüzden ben tobeliyim spirale bidaha hayatta takmam o korkuyu yaşadım hamile kalmak daha iyidir ondan
tarafından
Kız dur korkutma beni. Zaten doğumda ölümden döndüm sırf o yüzden korkuyorum bebek mesele değil yani. 3 ay oldu doğum yapalı.. Rahmin tam gelişmemiş demişti doktor. O yüzden ikinciye korkuyorum :/
(5,198 puan) tarafından
Canım korkutmak istemem ama spiralin böyle riskleri var zaten taktirmadan önce de kağıt imzalatiyorlar her türlü sonuca razıyım diye
tarafından
Hmm ben tam bilmiyorum yaa doktora gittim adet günü gel dedi sadece bilgi falan vermedi
(5,198 puan) tarafından
Adetliyken takılıyor zaten en iyisi prezervatif+geri çekilme diğerleri hep kadına zarar
(97 puan) tarafından
Bende tekrar taktıracağım adet olmayı bekliyorum hem ben korunacağım hem eşim korunacak çocuklarımız çok küçük şuan tekrar hamile kalmak istemiyorum
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Bir kere adet oldum ikinci de hamilelik olmuştu 
tarafından
İnşallah bende de öyle olur. Kaç senelik taktırmıştınız peki
(2,590 puan) tarafından
bir buçuk sene olacaktı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 205 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 361 göst.
25 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,306 soru

24,109,676 cevap

332,904 kullanıcı

...