0 oy
702 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (241 puan) tarafından
Yemekte neler var hanimlar bide bana corba onerin yaaa

Ben guvec koydum pisiyo oglusumla kendimede karni bahar hasliyom Kızartacam InşAllah sizlerin menuler ne ?

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi çok iyi fikir verdin bende mercimek çorbası yapmıştım et hasladim ne yapsam diye düşünüyordum güveç yaparım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Yaprak sardım dün baklava yapmıştım onları yicez yeşil mercimek çorbası tapmayı düşünüyorum baya bi temzlıık benı bekliyor bebeğimi yatırıp koşup temzlık yapcam 

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Eşim geç gelicek yapmam büyük ihtimal kendim içinde belki dışardan yerim oğluma da çorbası felan var
0 oy
(611 puan) tarafından
Etli patates yemeği

Bulgur pilavı

Tarhana çorbası

Turşu :) tam bir kış menüsü benimkiler yedi bile. 

Düdüklüde patates hasliyorun bı de gül böreği yapicam akşamlar çok uzun çayla yeriz diye :)
0 oy
(688 puan) tarafından
Balkon camını sildim tam tamına 12 üst 7 büyük alt cam ve 8 metre tül perde attım makinaya 2 parça olaraktan onları taktım falan derken partim çıktı bugün yemekte erişte yaparım büyük bir ihtimalle daha evleri silip süpürmedim
0 oy
tarafından
Oğluma özel sebzeli mercimek çorbası yaptım az önce içti 

Eşime özel balık kizarttim 

Bana ve çocuğuma özel de fırında patates kabakli özel domates sarımsak soğan karabiberli sosla balıkları buladim pişirdim yağ olarak da zeytin yağı az biraz pisti benle bebişim yedik 
0 oy
(7,101 puan) tarafından

image

oda ne :)......

0 oy
(3,799 puan) tarafından
dometes corbasi ispanak pazi sarmasi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 386 göst.
0 oy
11 cevap 399 göst.
3 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 446 göst.
6 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,034 göst.

Kategoriler

1,486,115 soru

24,296,600 cevap

343,813 kullanıcı

...