0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok fazla pahalıya kaçmadan bana kullanıp memnun kaldığınız makyaj ürünlerini yazar mısınız. Bb krem aydınlatıcı allık rimel kaş farı ruj VS. Tavsiye istiyorum. Doğumdu lohusalıkti bunları baya kullanmadım genelde pastel flormar kullandım. Yakınımda gratis ve eve magazası var yarın alışveriş yapcam bide bargello 122 numara parfüm kullanıp memnun kalan var mı onuda almayı düşünüyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Bahar kokusu sık üstlerine :) ..... Geçen a101 e girdim bir baktım rimel aldım hemen .... Dunde doğu sabun aldım. Deodrant . Dalin saç spreyi eşime  Eyüp Sabri Tuncer 68 okyanus ferahlığı ... Tazelendim resmen bende :) 
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Valla tutturdular bı bargello hıc begenmedım söyledıklerı gibi etkısıde yok eşim yüzğne bakmadı parfümün:)makyajı bılmıyorm canm yfak tefek yaparmda marka bılmrm anlamam
0 oy
(6,435 puan) tarafından

Ay o parfüme 17bin yorum var bi ben mi beğenmedim hiç beklediğim koku çıkmadı ya 

Makyaj içinde farmasiyi düşün uygun ve mükemmel birde üye ol öyle al arada baya farkediyo
0 oy
tarafından
Artık tüm malzemeler gerçekten çok pahalı orta halkı şeyler bile uçtu. Rimel kesinlikle maybeline  almalısın bence allık pastelinkiler  çok kalıcı kaş farı rengine göre yardımcı olurlar ruj loreal yada yine maybeline acayip.kalici
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kiz bi fondoten alip ciktim evenin kendi markasiymis 70 lira verdim 100 den asagi baska yok hepsi ucup gitmis elindekiler kurumadiysa kullan bence 
0 oy
(997 puan) tarafından
Canım parfüm çok değişiktir her tende farklı olur onu denemeden bilemezsin malzeme olrak da şunu bunu al demiyecgm ama bilindik içeriği temiz ürünlerden yana olsun tercihin hem yzuune zarar vermez hem de uzun süre kullanrsin
0 oy
(924 puan) tarafından
Bargello 108al cok güzel kokuyor
0 oy
tarafından
flormar pudra ve kaş kalemi harıka canım 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 953 göst.
13 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.