+1 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Buna cok guldum 

image

9 Cevaplar

0 oy
(18,655 puan) tarafından

Hepsi çok hakli:D

tarafından
Plesentanin mahcubiyetine bak ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hahaha kesinlikle çok dogru:D

tarafından
Herseyden habersiz bebek rahatina bak
0 oy
tarafından
Ahahaha çok iyi ya. Çok doğru bir resim. :)
tarafından
Aynen
0 oy
(8,124 puan) tarafından

Bebekten rahatı yok :D

0 oy
tarafından
Ah zavallı böbrekler hamileliğimin en büyük şokuydu böbreğim genişledi 19 haftalıkken ameliyata girdim belden uyusturuldum ve stent taktılar genisleme dursun diye günlerce neler çektim o stent takılınca rahatladım bebeğim hayata tutundu dedim ama sonrasında daha daha çektim sezeryan oldum doğumdan üç ay sonra çıkardım stenti yine çektim sonuç doktor ihmali yüzünden mesanede taş oluşturmuş stent o taş da büyümüş ağrı yaptı 7 aylıkti kızım tekrar ameliyathane ve taşı ciksrdi doktor çok şükür bitti herşey ama herhamilelikte olma ihtimali yüksekmiş çok korkuyordum aynı şeyleri yaşamaktan eşim nöbetten gelirdi ya adam dogumhanede başımda durdu ben serum alırken doğumhane boştu ordaki yataklardan birinde uyudu kalkıp o soğukta üstünü örtememistim hemsireden rica etmiştim neler çektim malesef keşke hamilelikte böbrekler bir kenarda dursalar ve okuyan olursa bu yazdıklarımı kesinlikle hamileler okusun ve başıma gelmez demesin çok az kişide oluyor ama olsun ihmal edilmez Allah'ım kimsenin başına vermesin burda da çok okudum stent takanlari neler çektiğini bilirler 
(802 puan) tarafından
Amin Çok zor  canım benimde 7 ayda böbrek genişlemesi oldu bide idrar yolunda enfeksiyon vardı çok zordu
tarafından
İnanki okadar kötü Allah kimsenin başına vermesin inşallah ikinci hamileliğimde yaşamam
(802 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim yardimcin olsun
0 oy
tarafından

Mesaneye bakarmisiniz  patlicam diyo.  Bunlar gercek valla.  Hamilelikte kaciryosun ya mesaneye baski yaptigi icin.  :D

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Çoooook haklılar 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Ohh bebeğin rahatına bak 
0 oy
(3,504 puan) tarafından

Çok doğru ya çok güldüm :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 470 göst.
0 oy
18 cevap 789 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,948 cevap

336,430 kullanıcı

...