Ah zavallı böbrekler hamileliğimin en büyük şokuydu böbreğim genişledi 19 haftalıkken ameliyata girdim belden uyusturuldum ve stent taktılar genisleme dursun diye günlerce neler çektim o stent takılınca rahatladım bebeğim hayata tutundu dedim ama sonrasında daha daha çektim sezeryan oldum doğumdan üç ay sonra çıkardım stenti yine çektim sonuç doktor ihmali yüzünden mesanede taş oluşturmuş stent o taş da büyümüş ağrı yaptı 7 aylıkti kızım tekrar ameliyathane ve taşı ciksrdi doktor çok şükür bitti herşey ama herhamilelikte olma ihtimali yüksekmiş çok korkuyordum aynı şeyleri yaşamaktan eşim nöbetten gelirdi ya adam dogumhanede başımda durdu ben serum alırken doğumhane boştu ordaki yataklardan birinde uyudu kalkıp o soğukta üstünü örtememistim hemsireden rica etmiştim neler çektim malesef keşke hamilelikte böbrekler bir kenarda dursalar ve okuyan olursa bu yazdıklarımı kesinlikle hamileler okusun ve başıma gelmez demesin çok az kişide oluyor ama olsun ihmal edilmez Allah'ım kimsenin başına vermesin burda da çok okudum stent takanlari neler çektiğini bilirler