0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya kızım 1 buçuk yaşında eşim çok istiyor bende istiyorum ama yine de ne bilim çok değişigim sobalı evde yaşıyorum elinde sonunda hamile kalıcam şimdiden çok istiyorum sizce zorlanır mıyım

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zorlanırsın tabı canım karar sızın biz bişey diyemeyiz 
-Reklam-
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Bende istiyorum ama istemekle kalıyorum işim gücğm ewim oturmadı daha 
tarafından
İşte bende öyleyim ya
(9,234 puan) tarafından
Senin evin var düzenli bacım sobalıda olsa benim eşim görevden göreve gidiyor gittiğimiz yere kıyafet alıp esyalınew tutuyoruz 15 aylık kızım var arabada buyudu
0 oy
(13,822 puan) tarafından
Yasin kac canim
tarafından
22 canım
(13,822 puan) tarafından
O zaman bekle derim yasin daha kucukmus. Ben 31 yasindayim oglum 27 aylik bende 27 haftalik hamileyim. Suan tam hareketli zamani basedemiyorum asla 2yas sendromunu yasiyoruz dibine kadar. Yasimiz geciyo dedik yapalim bi tane daha ama bilsemki boyle olcak esim bile diyoki az dahami bekleseydik :/
0 oy
tarafından
Evet çok zorlanirsin kuzu çok .

Maddi manevi olarak zorlanacaksin. Kendine zaman ayirmak çok zor olacak .

Bı anne olarak yükün çoğu sende olacak .

Nefes alsan sukredeceksin. Bir de kardeş kıskançlığı eklenecek üstüne .

Eğer her şeye hazırım diyorsan yap ❤️ 
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Canım hamilelik nasıl geçiyor bebek nasil benim hamilelik zor geçti ve bebegimde coklu besin alerji var ben 2 düşünmüyorum ama eşim düşünüyor tek çocuk olmaz diyor 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Oğlum 3-4 yaşına gelmeden düşünmüyorum Allah verir de olursa amenna. Ama bile bile kafayı yemeye niyetim yok

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 762 göst.
0 oy
13 cevap 551 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,852 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,060 soru

24,409,670 cevap

350,813 kullanıcı

...