0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (162 puan) tarafından

Kizalar diyet listenizi paylassaniz benimle:D bir haftadır başladım 74 kiloyum vermek istiyorum ama sizinde yaptığınız etkisini gördüğünüz şeyler varsa benimle paylaşırmisiniz ya bugün tartıldım aynıyım yaa moralim bozuldu 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
En iyisi yememek sjsj
(162 puan) tarafından
Yemiyom zaten çok eskiden yiyodum öyle böyle değil ama bu bir hafta bugüne kadar hiç yemek yemedim öyle böyle
(11,219 puan) tarafından
Kız senin diyetisyenle nasıl gidiyo vermeye başladin
tarafından
İki kilo vermiştim 26 sında tartilcam bakalim
(11,219 puan) tarafından
Listen nasıl kolay mı uyabiliyo musun spor egzersiz yapıyo musun
(162 puan) tarafından
İnternette liste indirdim program egzersiz falanda ypaiyorum ben bakalim
tarafından
Selim'in anası bugün eşim yüzünden motivasyonu kaybetsemde güzel gidiyor mesela benim kahve sorunum var bana kahve yazdı içiyorum mesela bana yetiyor diğerlerinde idael
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim hiç diyet yapmaya niyetim yoğğk:D

Etliyim butluyum mutluyum sjshjjjhggh 

Şaka bı yana benim de doğum dan kalan Koca bı göbüşüm var nasıl gidecek bu göbek :woot:

(162 puan) tarafından
Benimde öyle 74 ne dmeek yaa kıyafetler çok kötü duruyo ya her halimle güzelim ama iyice sevmemeye başladım kendimi
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Ben bugün başladım sabah kahvaltı da yulaf yedim 5 buçuk altı gibi de yemek yerim sonra yok ama sabah yarım saat lessi yaptim inşallah bu defa devam ettiricem 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
5 kilo fazlam var o yüzden çok şeyetmedim. Sabah limonlu ılık su az ekmek bazen hiç. Gün içinde hareketlilik falan yavaş yavaş gider diye düşünüyorum. :))
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Vermem gereken 8 kilom kaldı ama hep başla bırak modundayim.2 gündür yine dikkat ediyorum tatlı abur cubur yok bakalım. Birde ödem kürü yaptım onu içiyorum 2 günde 800 Gr gitti :D istesem veriyorum ama dirayetimi kaybediyorum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 246 göst.
0 oy
5 cevap 320 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 573 göst.
20 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 496 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlu kek (4,683 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,026 soru

24,105,950 cevap

332,699 kullanıcı

...