0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 yaş için yapılır mı hangi bölümde yapılıyor kızlar zormu can acıtan birsey mi oğlum sık hasta olup cok öksürüyor sonuc olarak ilac mı kullanılıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(1,403 puan) tarafından
benim kızıma geçen ay yaptılar bisey yapılmıyor ki koluna biseyler sürüyorlar acı veren bisey değil biz araştırma hastanesinde çocuk alerji bölümün dan aldik
-Reklam-
0 oy
(643 puan) tarafından
Biz çocuk hastaliklarina gittik. Orasi alerji bölümüne istem atiyor. Oradan randevu alıyorsunuz. Sonra onlar testi istiyor. Teste randevu alıyorsunuz . sirtini soyup minik minik igne ile belli başlı şüphe duyduğunuz şeyleri deriye batiriyorlar. O arada sırtına hic dokunmaması gerek. 20 dk sonra kızarıp kabaran şeylere bakıyorlar. Duruma göre ilac verilebiliyor ama bunun bi çözümü yok. Sadece reaksiyon gösteren seylerdez uzak tutmaniz gerekiyor. Biz ankara sehir hastanesinde yaptırdık gecmis olsun
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Benimde üç yaşında bende istyrum yaptırmak 
0 oy
(11,104 puan) tarafından
Çocuk alerji bölümüne randevu alman gerekli bende bir aydır uğraşıyorum alamıyorum. Alerji değeri hep çok yüksek ve çok sık hasta oluyo. 2 oğlumda alerjik yaklaşık 2 aydır devamlı alerji damlası ve şurubu kullanıyorum 
0 oy
(53,862 puan) tarafından
fakultede alerji doktoruna goturduk orda yaptılar 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 108 göst.
+1 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.