0 oy
570 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından
Eşim işe gidince çok sıkılıyorum dışarı cikasimda gelmiyor. Ev hanımı olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz tüm gün ve hiç sıkılmıyor musunuz

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çocuklar la sıkılmaya vakit olmuyor pek benim :D

(7,101 puan) tarafından
Canına tuz olurum senin
tarafından
Ya balım gelmiş ❤️❣️
-Reklam-
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Ooo sıkıntıdan patliyorum.
0 oy
(937 puan) tarafından
Sabah erkenden kalkıyoruz eşimle beraber kahvalt edyoruz çocuklar uyanınca onlara da hazırlıyorum yiyoruz ortalığı topluyoruz oyun oynuyoruz çocuklarla evi bı süpür sil öğlen oluyor çocukları yatıyorum bı kahve içip biraz örgü örüyorum sonra yemek yapmaya başlıyorum çocuklar uyanıyor karınlarını doyur oyun oynarlar 

Eşim geliyor yemek ye çay felan derken gün bitiyor
(39 puan) tarafından
Sanırım çocuk olunca bir şekilde geçiyor vakit. Ben yalnız oldugumdan biraz zorlaniyorum
(937 puan) tarafından
Aynen kendine hobi edin sende örgü olur kitap okumak güzel havalarda yürüyüşler ben öyle yapardım çocuklar olmadan.
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ben öğretmenim okula gidiyorum çok şükür. Haftada 4 gün yarım gün  bile harika geliyor bana . Üretken olduğumu hissediyorum. Yoksa depresyona girerim. Hatta 1 haftadır hastanelerdeyiz çok bunaldım... 
(39 puan) tarafından
Hamile olduğum için çalışamıyorum. Bir meşgalem olsaydı daha iyi olurdum bende eminim
(2,743 puan) tarafından
Hamileyken Spor yapıyordum sıkılmamak için tabii benim bi riskim yoktu ve sporu zaten yıllardır yapıyorud
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Bazen sıkılmaya vaktim oluyor o zaman yürüyüş yaparım ya da YouTubeden birşeyler izlerim 
0 oy
tarafından
Sende dışarı cik gez dolaş bütün gün evde patlarsın 
0 oy
(23,965 puan) tarafından
Ah keşke ev hanımı olsaydımda sıkılacak vakit bulsaydım 
0 oy
tarafından
Okula giden bir çocuk 2.5 aylık bebe ve hasta olan 5 yaşındaki oğlumla hiç sıkılmaya bile vaktim olmayan ben keşke bende işsizlikden sıkılsam:)))
0 oy
tarafından
1 haftadır yatakta pinekliyoum sjsjjsjsjs kızımla hiç canim sıkılmıyor bol bol bir birinizi yiyoruz:)
(39 puan) tarafından
Kaç yasinda kızın küçük mü
tarafından
10 aylik:))
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Sıkılıyorum 2 çocukla evde dışarı da çıkıyoruz yine Sıkılıyorum çünkü kendime ayırdığım bi vakit yok 
0 oy
(13,440 puan) tarafından

Sikilacak vakit varsa masallah :D 27 aylik bir bebe ve 27 haftalik hamilelikle gunler baya yogun geciyor 

(39 puan) tarafından
Hamileyim çocuk doğunca bugünleri arar mıyım diyorum bazen
(13,440 puan) tarafından
Hemde nasim araniyo. Dun aksam annemden gelirken benimle eve gelmek istemedi bende biraktim geldim. Annem dedi ben getiririm. 2 saat aksam oturdum kendi kendime o bile o kadar iyi geldiki anlatamam
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Çocukta yokmuş haftada 2 3 gün çık gez diğer günler de zaten ev işi yemek vs derken geçer. Olmadı bi hobi edin makrome puzzle boyama kitabı gibi hobiler olabilir. 
0 oy
(45 puan) tarafından
kız o kadar işim var ki canımın sıkılacagı zmn olmuyo :D günler kısa cocuklar camasır iş namaz yemek derken aksam oluyo 
0 oy
tarafından

Yata yata geçiyor vakit bacim sjsjs başka türlü geçmiyor ☺☺☺☺

imagey

tarafından
Uğradım perdeyi kapattım ışığı açtım sjsj simdi bulasik makinesi ve süpürme vakti sjsj
(163,446 puan) tarafından
hadi kolay gelsin bende 1bucuk saat snr veli toplantisina katilcam ☹️
tarafından
Ula iyi dinle bak sjsj yanlış anlaşılma olmasın sonra sjsjs
(163,446 puan) tarafından
o da var yaa bak ☹️
tarafından
Cok güzel iç karartirim wjjsjs
0 oy
(264 puan) tarafından
Vla sklılmaya zamanm olmuyorki 
0 oy
tarafından
İnan sıkılmaya bile vaktim olmuyor ahh keşke elim boş olsada ben de sikilsam ama yok işte bende sıkılanlara ozeniyorum
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Ballı börek numaranıda yazaydin nickine :) 
(39 puan) tarafından
Sorun yok niye bilgilerimi gizleme gereği duyayim ki.
(7,101 puan) tarafından
Şaka şakaaww şaka şaka şaka
0 oy
(1,629 puan) tarafından
11 aylık oğlum war8de kalk kahvaltı hazırla durmuyor vb şeyler sonra kahvaltı yap yedirene kadar 1 saat geçiyor yerlerini falan daha demiyorum neyse masayı yeri falan topla bu arada saat 10 buçuk 11 geliyor mutfaktan çık üstünü falan değiştir az salonda oyana oyuncakları topla sonra bi ara kaçıyorum tuvalet banyo cikariyirum geliyor yatak odasını topluyoruz güya öyle ben yatağı toplayana kadar bütün çekmeceler yerlerde onları topla saat 12 falan oluyor neyse artık yatıyor mutfağa çorba yap çocuğa yemeği çıkar aradan derken saat 1 oluyo kalkıyor yemek yedir falan süpürge ac saat 3 oluyor bu arada uyuyor sonra yemek yiyorum sonra akşam oldu bide hamileyim 
(39 puan) tarafından
hamile halinle bu kadar iş ve 11 aylık bir evladın daha varmış cidden masallah
0 oy
tarafından

Bnde 22 aylık bi derinkuş var sıkılmaya 1 dk bile zamanum yok :) 

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Keşke sıkılacak vaktim olsa:D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 362 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (5,234 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 486 göst.