0 oy
870 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Djdjdididididkdkdjdjdjdjd

46 Cevaplar

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Keske temizlese cok sevinirdim kotu niyetli olsa bile olsun yani sonucta isimi yapiyor:D

-Reklam-
0 oy
(3,999 puan) tarafından
benim kayinvalidemde oyle ama temizlik hastasi gibi bir sey kayinvalidem , engel olamuyor kendine . icten içe hic hosuma gitmese de bu durum ses etmiyorum   
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık Anne kahvelerde benden olsun derim
0 oy
(6,326 puan) tarafından
Eşim aşırı titizdir bazen bir iki parça bulaşığı elimde yıkarken alıyor deli oluyorum anlıyor, lohusasın yorulma diye yoksa ben senin temizliğini biliyorum diyor.

Yani kayınvalidem yapsa deliririm.
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Kaynanam yok ama olsaydı yapsaydı Bende istemezdim kardeşim ablam arada yardıma gelirdi hamileyken. Nasıl istediğimi söylerdim öyle yaparlardı. Öbür türlü görmeden olmaz. İş buyurmak gibi söylemeye de çekinirdim herhalde 
0 oy
tarafından
Utanmasa tuvalete sırtında götür der valla o derece birisi..işte ayarı yok anam bu kaynanalarin kimisi elini değdirmez kimiside üstüne vazife olmayana karışır 
0 oy
(8,188 puan) tarafından
Annen yapsa da aynısını yapar mısın aynı tepkiyi verir misin? 
(88 puan) tarafından
Annemede demistm ztn bir daha yapmadi
(8,188 puan) tarafından
O zaman kaynananı da uyarabilirsin aynı şekilde
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Bence terbıywsızlık sankı begenmiyor gibi. Benim kaynana da ben yokken kasıklıgımın düzenin değiştirmişti gelir gelmez eski halıne getirdim. Sandalyemi baska yere koyardı üsenmezdim her defasında yerıne koyardım. Değil ki temzlk bi de evdeyken. 
0 oy
(219 puan) tarafından

Benim kayınvalidem de aynı ama o iş yapmadan duramaz kendi evindede öyle ben otururum o yapar :) alt üst oturuyoruz bana geldiği zaman kahve diye çıkarız evimi temizler öyle iner ilk başta ben pismiyim ben yapamıyormuyum diye soylenirdim ama Allah razı olsun düşünüp yapıyor:))

0 oy
(695 puan) tarafından
Elleri dert görmesin kendince benik evimi temizledi 2.oglumu görmeye gelince benim çok hoşuma gitti çünkü yapamıyorum. Hafta sonu kendi annemler geldi ablamla mutfağa girip 5 çeşit yemek yaptılar sen yapamıyorsun diye. Benim hoşuma gidiyor Allah razı olsun hepsinden 
0 oy
(53,907 puan) tarafından
benimki cok çekiniyor yapmıyor keske yapsa☺️
0 oy
tarafından
Benimki de kaç kere yaptı ama yardım amaçlı değil

Pissin demek için 
0 oy
(467 puan) tarafından
Bn bu kadar takmam temizlemez temizlesede Allah razı olsun der geçerim 
0 oy
tarafından
Ohh gelse temizlese ne guzel olur sorun degil ne dusunerek temizledigi :D
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Allah razı olsun derim ne dicem
0 oy
(394 puan) tarafından
Temzilediklerini sanıp yalap şalap heryeri batırıyorlar hızlı hızlı napiyolarsa. Mutfagimda yerler parke benim. Hep ıslatiyorlar o yuzden gorumcelerin ve kaynananin mutfagima ozellikle girmelerini sevmiyorum 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Eşimin yaptırdığı evde oturuyor ev pislik içinde her yer yağ pislik evime içim gitti her gitmeme temizlemeye çalışıyorum da kendisi pis pasaklı oldukça ayda yılda 1 gidip temizleme ile olmaz o iş. Kendi oturduğu evi temizlesin benim ev eksik kalsn
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Kayınvaldem ne yaparsa fesatlıktan ve kötülükten asla yapmaz temizlik yapmaya kalkarsa da uğraşmasın yorulmasın diye yapma derim illede yaparsa allah razı olsun derim. İçini bilirim çünkü... 
0 oy
(785 puan) tarafından
Birak temizlesin hiç oralı dahi olma içinde kötülük yoksa benim komşum kaynanası ile oturuyor akşama kadar iş yapıyor akşam olunca oğlunu dolduruyormus sonra ayrıldılar eğerki yaptığını iyi niyetle yapıyorsa bırak yapsin 
0 oy
tarafından
Yani istemezdim ama yaparsada tesekkür ederdim herhalde ne diyeyim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,114 soru

24,082,195 cevap

331,260 kullanıcı

...