0 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba dün de bir post açmıştım..dün kayinvalidem eve geldi ve benimle konusmaid bilene eltim ler de vardı önüne ne koyduysam yemedi yesene anne deşme bilene karnım ağrıyor deyip sadece bir çay içti ve esim benim gözümün içine bakıyor ne oluyo diye hediye aldık onu bile götürmedi istemem ihtiyacım yok diye gittikten sonra eşime bisey demedim sırf huzursuzluk olmasın diye ama içim içim yiyo bisey diyememek aramızda hiç biaey de geçmedi 10 gün bende kaldı küçük bebeğimle kahvaltı akşama yemeği ilgilendim elini biseu sürmedi evden kovmusum gibi bi haller de  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dengesiz demek ki. 
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Eee derdiii neeeeee
(52 puan) tarafından
Her zaman şunu diyorum. Kendi annen değil, hiç bir zaman sana annenmiş gibi muamele yapmayacak. O zaman takma. Evet bende üzülüyorum yıpranıyorum. Artık kendi çapımda yukarda anlattığım gibi çözüm buldum. Çok şen şakrak biriydim. Nişanlanmadan önce. Sonra durgun, üzgün biri oldum. Psikolojimi bozma noktasına geldim. 3-5 kendini bilmez için ben neden bu hale geliyorum ki diye sordum kendime. Ben artık başka bir ben oldum. Baktım diplerde bir ben var. Yavaş yavaş onu kendi haline çekmeye çalışıyorum. Simdilik başarılı oldum. Ama eski kıpır kıpır halim de yok. İkisinin arasındayım. Hala yaptıkları haksızlıklar aklıma gelince ağlıyorum. Yapacak bir şey yok.
(150 puan) tarafından
Bu hareketi ikinci kez yaptı 2 ay konuşmadı sonra kendi kendine konuştu Bi rkere dahi sormadım ve ikinci kez hiç bisey yapmama rağmen trip atıp konusmuyo diğer iki eltim anne anne diye rrip atınca ağlarlar ben öyle biri değilim saygısızlık yapmam kendimi o raddeye getirecek kadar nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum
(52 puan) tarafından
Olmadı bu tiplerle mücadele etmek için psikoloğa gitseniz. Hani derler ya hastalar psikoloğa gitmez hastaların hasta ettikleri psikoloğa gidermiş. Belki o yol gösterir.
(150 puan) tarafından
Piskoloklik Bir durum yok öneriniz için teşekkür ederim
(52 puan) tarafından
Zaten sadece akıl almak için. Sizin piskolojiniz bozuk demiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Ne yapabilirim. Nasıl davranabilirim. Ne yapmam gerekiyor diye. Açık açık söylemiyorlar ama bir şeyi yapmak için cesaretlendiriyorlar. Onun için demiştim.
0 oy
tarafından
İşte evden kovsan veya akşama kadar aç bıraksan umursamasan gör bak nasıl kıymetli oluyorsun 
0 oy
(2,764 puan) tarafından
İyilik yaramamış demek ki kaynanana 
0 oy
(23,371 puan) tarafından
O zaman tam tersini yap peşine düşme hediye alma ilgilenme belli ki iyilikten anlamayan biri bırak öyle kalsın dengesiz 
0 oy
(52 puan) tarafından
Takma, benimki de bir garip. Nişanlılık döneminde eşimi de fiştekleyip beni ve ailemi çok üzdü. O zaman neden sabrettim. Eşimden ayrılmadım. Bilmiyorum. Nasip olacak demek ki. Evlendikten sonra kızım kızım diyor. Ama özde değil sözde. Benden çekiniyor. Hak ettiği zaman lafımı söyleyip geçiyorum. Çok muhabbet vs kurmuyorum. Evime gelince ağırlarım. Bu kadar daha ötesi yok. Yemeyeceğim mi diyor. Tamam canın isterse ye diyorum. Bu kadar. Bende kredisi bitti çünkü.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 451 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 486 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ananinki (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 291 göst.
2 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,109 soru

24,067,906 cevap

330,475 kullanıcı

...