0 oy
167 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (470 puan) tarafından
Havalar soğudu kızımda ayakta duruyor bot almak istiyorum dışarı çıkınca yere bassın üşümesin istiyorum. Kaç ayakkabı aldıysam tutturamadım numarasını acemilikten. Ölçtüm 12 cm hadi 13 olsun önceki ayakkabısı evde giyiyordu 18 bi tık zor giyiyor. Şimdi 19 alsam olmaz 20 mi alayım napayım 20de çok küçük gibi geliyor gözüme ama. İnternetten alıcam karşı tarafa da ölç diyemiyoruz malum bu kış boyu giysin istiyorum. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kzıın kaç aylık ki 
(470 puan) tarafından
9 aylık ayak ölçüsünü yazdım hepsi aynı ayak ölçüsüne sahip olmaz diye :/
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
hımm mağazaya gidip denesen . ben birinde oyle yaptim magaza kendi fiyatina satiyodu sitesinde indirim vardi siteden begendigim botu gittik denedik kalibi darmis eve geldim  siteden bi no buyuk siparis verdim hemen . 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
İçinde ortopedik taban olmasına dıkkat et
0 oy
(7,470 puan) tarafından
18 zor oluyor demissin 19 dur buyuk ihtimal bot olacagi icin 21 alirdim ben olsam kisin kalin corap giydiriyorum 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Canım ilk dışarı ayakkabısı ise mağazadan al tutturmak zor oluyor internetten kalıp ölçüsü büyük küçük olma ihtimali var çorapla giyecek birde 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım evde ayak tabanını ölç kaç cm çıkarsa beden tablosu oluyo ordan bakarsın 
0 oy
(2,220 puan) tarafından

Canım 13 cm  ayağı bebegimin 22 numara giyiyor tabloya göre bakarak alin, sanırım 20 yada 21 numara alman gerekiyor tabloya göre bana kalsa kalın çorapla giyeceği için 21 alırdim kaç aylık bebeğin bu arada 

image

(470 puan) tarafından
9 Aylık
(2,220 puan) tarafından
Bence bot yerine ilk adım ayakkabısı al canım o zaman kalın çorap la giydir bot la yürüyemeyebilir hafif ayakkabı olası lazım bileği kivrilabilir olmali
0 oy
tarafından
Kız bi magazasina gidip dene öyle al internetten alma ya
(470 puan) tarafından
Öyle yapıcam galibaa
0 oy
(8,161 puan) tarafından
İnternette genelde yorumlara bir de ölçüm tablosuna bakarak alıyorum. Topuk işte baş parmağın arasındaki mesafeyi ölçüp bir ya da bu bot olacağı için iki numara büyük tercih etmeni söylerim. Taban numarası olduğu için iç kısmını da bir santim kesersek iki numara daha uygun olur
(470 puan) tarafından
Nir de yanlardan parmaklardan ölçü alıyoruz demek ay bana bi şeyler oluyo :D
(8,161 puan) tarafından
Hayır parmaklarından değil. Baş parmak ile topuğun bitişi ayak numarasını tam verir. Bunu demek istedim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 358 göst.
0 oy
9 cevap 295 göst.
5 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
5 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Huriyenur (180 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,793 soru

24,035,509 cevap

328,900 kullanıcı

...