0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (241 puan) tarafından
Merhaba kızlar parmağımın yan tarafında siğil var nasıl geçer acaba bilgiisi olan varmı 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bi arkadaş daha sormuştu. :) Bizdede idrar sürerler. Her tuvalete gittiğinde üzerine idrar sür. Bi 5 dk bekle. Asit onu düşürüyor. Cocukken çok çıkardı bende 
tarafından
Neeee ಠಿ⁠_⁠ಠ
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben sa.lak gibi tırnak makası ile kesmiştim küçükken parmağımın üstünde çıkmıştı çok hoşuma giderdi onu kanatmak :D

(2,385 puan) tarafından
:)) aynı bende senin gibi yapardım
0 oy
(309 puan) tarafından
İncir sütü benimkini geçirmişti 
0 oy
tarafından
Cildiyede soğuk ile yakıyorlar saniyeler içinde. Birkaç güne düşüyor 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Valla bende çok olurdu yasadigimiz sehirde teyze vardı benzin surerdi kibrite batırıp dua okurdu ertesi gün düşerdi hocaydi kendisi 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Bilime aşırı inanan biriyim ama cidden böyle şeyler dua ile geçiyor. Arkadaşım vardı parmağında siğil aylarca ne acılar çekti gitmediği doktor kalmadı. En sonunda doktor şey demiş. Beni yanlış anlamayın ama siz bunu bi okutun daha iyi olur. Ve cidden okuyunca geöti
tarafından
Evet kardeşimin öyle geçti
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Bende 2 tane vardı gecen eczaneden Bi ilac aldı eşim oje gibi geçti çok şükür okutmaya faln gecmiyor 
0 oy
tarafından
Benim parmağında ve elimin ustunde çıktı büyüdüler hem de . Sonra bı gün üstü sertlesmeye beyazlasmaya başladı . Kurumaya dökülmeye başladı ufakdi ve yok oldu . 

Kardeşimin kocaman çıkmıştı . Tırnak büyüklüğünde. Üstüne bişey okuyorlsr bişey gomuyorlar o kuruyorr galiba tam bilmiyorum siğil düşüyor . Hemen geçmişti 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Duoderm ilaç var çok kısa sürede geçiriyo
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kızımda vardi bu yaz incir ağacının sütünden sürdüm birkaç kez kurudu gitti 2 haftada. Benim de küçükken vardi babam iğde ağacından yaprak kopardı okudu gecti  
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Benimde sol işaret parmağımı. Ortadaki bgumunda var aciyo dokununca seninde öylemi aciyomu 
(241 puan) tarafından
Acı fln yok canım
(1,644 puan) tarafından
Bilmiyorm ozaman canm benmki aciyo
0 oy
(473 puan) tarafından
Benim kuzenimim vardı elinde baya bı koca koca sonra ona birisi okudu ve geçeceğine inanırsan geçer dedi tuza mi ne okumuştu kalın tuz sonra onu gömdü galiba sivile sürüp tamda hatırlamıyorum çocuktum sonra kuzenin yapılışını öğrendi o kişiden kendini kinin hepsi geçti abisinin çok vardı ona okudu geçti ksrdesime yaptı gecirdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gzmmmonr (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,880 soru

24,036,616 cevap

328,946 kullanıcı

...