0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar oğlum eğitim alıyor evde haftanın 5 günü 3 günü duyu bütünleme alıyor 22 aylık konuşmuyor otizime yaklaşmış erken fark ettik neyse eşimin ailesi görümcemin oğlu ile yan yana getirmek istiyor ben istemiyorum eğitimcileri de önermıyor oğlum eğitim sürecin de ve onunda değişik davranışları var ısırma vurma şiddete eğilimli hatta kendi kafasını yere vuruyor eğitim sürecinde olduğu için ondan bu davranışları öğrenmemesi adına haftada 10 15 dk 20 dk görüşebilir bi kere ama oğlum onu her gördüğünde korkuyor ama diğer çocuklara karşı ole değil oğlum oğluma sürekli zarar vermeye çalışıyor neyse demin görüncem dio ben çocuğumu karda bile çıkartıyorum olabılır ama ben kendi çocuğumu karda kışta yağmurda soğukta çıkartmak istemiyorum oyun grubu bulursam haftanın 1 2 günü orası olabılır yada avm gibi yerde oyun alanları olabılır benim oğlum eğitim aldığı için hasta olursa eğitimi aksar bunu istemem . Kaynanam desen devamlı gelmek istiyor ama onunda sürekli bana iftira attığı için görüşmek istemiyorum yok işte burnumu sıkmışım telefonda görüşürken numara yapmışım hasta gibi konuşmuşum külüyen yalan Allah bılıyor ya hamileyim günahım vebalim senin boynuna

1 cevap

0 oy
(7,977 puan) tarafından

Sende niye burnunu sıkarak konuşuyorsun kız ayıp :D

Tövbe yarabbim allha akıl fikir versin bunlara 

(102 puan) tarafından
Kız valla burnumu sıkarak konuşmadım burnum akıyor dıo sende hastasın sanki evet burnum akıyor dedim neyse geldiler yine eşim aradı gel gel bişi yok dedi annesine telefonda oda geldi akşam oldu bana mesaj atıp İyileştinmi dıo yok aynıyım hala dedim yapma Sema yazmış ne oldu ki teyze dedim sen kendin anladın zaten hastasın diye soledin burnunu sıkarak konuşsan tabi hastasın derim dıo Allahım ya
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 418 göst.
0 oy
8 cevap 399 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde nurr001 (3,289 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 462 göst.
17 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,807 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,040 soru

24,080,920 cevap

331,204 kullanıcı

...