0 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (306 puan) tarafından
Kizim 2 saattir kulagim diyor 3 yasinda zaten hastaydi yeni iyi olmaya basladi simdide kulak cikti agri kesici verdim az birsey gecti simdi yine basladi 

5 Cevaplar

+1 oy
(498 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir canım ona ağrı kesici fayda etmez 
(306 puan) tarafından
Ya yarina kadar gecirsem yarin doktora gotururum simdi esimde yok goturemem ki :( suan agliyo
(498 puan) tarafından
Kıyamam yaa ah ah o kulak ağrısını geçen yil yaşadım enfeksiyon gece kalkıp ağlardım uyuyamazdim :( kulak kötü oluyor uyutmazda valla ben sıcak havlu koyardım ha bi faydası olmuyordu belki ama o sıcaklıkla uyurdum nekadar doğru orasını bilemem canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Damla birsey yok mu .sarımsağı zeytinyağlı az çevirip ilikken  kulağına damlatmistim oğlumun ve ağrı kesici icirjp sabah hemen hastaneye götürmüştüm ise yaramisti
(306 puan) tarafından
Bende sogan suyu isitip damlattim simdilik gecti gibi insallah sabaha kadar aglamaz yarin olunca doktora goturcem mutlaka :(
0 oy
(3,799 puan) tarafından
enfeksiyonsa kulak damlasi olmadan gecmez. benimde gecenlerde basima geldi buyuk oldugum halde benim.bile canim yandi aci vericiydi kaldiki o ufak . mutlaka bi doktora gotur dalma verirler
0 oy
tarafından
Orta kulak enfeksiyonuysa gecmez. Doktora goturmeniz lazim.
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Şu ara cocuklarda ciddi kulak enfeksiyonu var. Mutlaka doktora goturun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
8 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 262 göst.
3 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokce09 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,065 soru

24,148,839 cevap

334,798 kullanıcı

...