0 oy
165 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Kizlaarr kullandiginiz güzel kamerasi vs. Iyi memnun kaldiginiz telefon onerisi istiyorum xiaomi note11 pro'ya taktim buaralar onu istiyorum aslinda ama instgrmda resmi xiaomi sayfasna baktgmda hep olumsuz yorum yazmislr  herkes sikayetci ondan vazgcicem gbime geliyo :)

5 Cevaplar

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Hiç duyulmamis bir marka olabilir vivo ben çok memnunum. Daha önceki kullandıklarım hep donuyordu. Bunda hiç donma yok kamerası iyi şarji iyi gidiyor. Hafızası da iyi gayet memnunum araştır derim bu markayı.
tarafından
Bi bakaym onada :)
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Xiaomi kullanıyorum çok memnunum 3 senedir kullanıyorum bi sorun yaşamadım 
tarafından
Hangi modeli acaba xiaomi not 11pro'yu istyrm bendr ama olumsuz yormlri gornce teredduutte kaldim
0 oy
(416 puan) tarafından

Ne yönden olumsuz yorum yapmıslar söyledğin telefon güzel bi telefon aslında :)

tarafından
Evet guzel kamerasi ozellikleri vs. Ama herkes sey yazmis en ufak bi sorundâ ilgilenmyorsunuz iste alicak olanlar bosuna almasin hemen donyo ısınyo telefn kendi kendini kaptti vs. Hep  bu tur syler yazmislr
(416 puan) tarafından
Vatandan git al  ilgilenirlerde  yerinden alırsan ilgilenırler internteen almam ben öle seylerı bilmiyorum esım kulanıyo sorun gormedk
tarafından
Buyuk ihtimal ordan alicam :)
(416 puan) tarafından
Al ya aman mileti bosver iyi bisey olsada bakıyorm bana urun gelıyo cok iyi ama altında hep kötü yorum  türk mileti otuna bokuna elestırır :Dd
tarafından
Aynen oda dgru :)
0 oy
tarafından
Yani önerebileceğim yok da öneremeyeceğim var :) samsung a32 kullanıyorum, güya samsung iyi diye tekrar aldım bin pişman oldum, aldığımın ikinci ayında ekran renkleri karıştı, tamire gitti, ki nefret ederim tamir edilmiş bir ürün kullanmaktan, birkaç ay geçti yine başladı şimdi, bir de telefonsuz kalıyorum günlerce. Şans işi biraz da 
tarafından
Suan elimdeki telefon samsung a10 hic memnun deglim yillar oldu zaten alali artik son gunlerni yasyo zavallim biyerse tıkanip kalacak :) bana da hep sey gbi gelyo sanki samunglarn kamerasi hemen bozlyo gibi geliyo :)
tarafından
Ya kamerası falan gayet iyi aslında ama çok erken bozuldu benimkinin ekranı da ya, xiomi kullananlar da hiç memnun değil bu arada,  yani benim cevremdekilerin.  Çok param olsa iPhone 14 pro max alırdım valla acımazdım  :D
0 oy
(440 puan) tarafından
Samsung s21 fe 5g. Samsung s22 , s22 ultra kameraları çok güzel bakın derim. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,664 soru

24,389,684 cevap

349,229 kullanıcı

...