0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından
Anneler şöyle anlatayım ben sağlıkçıyım 1 sene özelde çalıştım sonra bırakıp üniye hazırlandım dışarıdan üni okuyorum 3. sınıftayım ama asıl mesleğimi  yapmak istiyorum 1 yaşında kızım var biraz akıllandı ders çalışmak istiyorum sizin takip ettiğiniz önerdiğiniz bir bir site var mı. Son zamanlarda adını çok duyduğum doping hafıza var ama ilk başta onu almak istemiyorum kendimi biraz denemem lazım çalışabilirsem  emin olursam alacağım teşekkürler 

4 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Doping hafıza bana şişirilmiş geliyor nedense çünkü çoğu reklam göstermek amaçlı yapılmış gercekten memnun olan başaran varmı araştırdın mi
(131 puan) tarafından
Araştırdım kardeşim ve kuzenim aldı kuzenim istediği yerde şuan kardeşim yeni başladı beğeniyor ama ben hemen almayacağım onu ona benzer başka şeyler var mı diye merak ediyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim hocama bakabilirsin YouTubedan kitaplarını alıp takip edebilirsin 
(131 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağolun
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Yani dershaneye gidebilme şansın varsa git evde calismak zor oluyor 
(131 puan) tarafından
Var gitmeyi ya da başka alternatif düşünüyorum ama öncelikle kendimi denemek istiyorum eğer istikrar gösterebilirsem yapacağım
0 oy
(1 puan) tarafından
ben önlisans kpss sınavına hazırlanıyorum doping hafızayla çok memnunum iyi ki almışım diyorum çünkü aradığım ne varsa tek bir yerde toplamışlar bazı videolara youtube'la bazı konulara kitapla çalışmak verimli olmuyor parça parça çalışmış oluyorsun tek bir yerde her şey olursa iyi çalışıyorsun. daha önce youtube'la çalışayım dedim iyi bi sonuç alamadım.

bence sanaa önerim ilk başta doping hafızayı alıp verimli çalışmak daha iyi olur sonradan almakla uğraşmazsın.
(131 puan) tarafından
Çokkk teşekkür ederim Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 423 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 320 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 356 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yakamozun-dunyasi (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,310 soru

24,097,186 cevap

332,155 kullanıcı

...