0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Hemen hemen her gün yazıyorum nasıl geçer bilen tecrübeli birisi varsa yazsın 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cildiyeye gitmelisin başka türlü geçeceğini düşünmüyorum 
(108 puan) tarafından
Randevu düşmüyor ki cildiye ye ne yapicam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Bnde olmuştu 5 sene önce marketten kürkütlü sabun aldım dus alırken vücudumu onunla yıkadım

2 güne geçti ellerim kaşındıkca sabunla yıkadım sizde deneyin bence 
(108 puan) tarafından
Ellerimi bende yıkıyorum onunla **** olduğuna emin misiniz o kadar kolay geçmiyor diyorlar
(53 puan) tarafından
Böyle kaşınıp küçük içi su dolu sivilce gibi kabarcıklar olurdu parmak aralarımda **** bu değil mi
(108 puan) tarafından
Ben kızımda fark ettim öyle bişey olmadı minik sivilce leri olmuştu bende de hafif hafif kaşıntılar var
(53 puan) tarafından
Geçmiş olsun bn o sabunla atlattım onu aile hekimim önermişti
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim onuda aldık
0 oy
(44 puan) tarafından
Benle esimde olduk, bir hafta mahvolduk. Dayanamadık doktora gittik, bize kevia miydi neydi bi losyon verdi, yatmadan once dus alip vucudumuzun heryerine 5 gece surduk sabah uyaninca tekear dus aldik, bir giydigimizi birdaha giymedik, herseye ütü bastim. Cok sukur gungectikce azaldi. Cok gecmis olsun canim
(108 puan) tarafından
Kwellada biliyorum onu bir gün kullandım sadace eczane karışımları daha iyi dediler onu kullaniyorim evi nasıl temizleyiniz acaba
(44 puan) tarafından
Evini normal sil supur canim. Yastik carsaf orttugunuz battaniye veya yorgan hergun degismeli 90 c de yikanip utelenmeli. Ic camasirlarini özellikle cokca buhar basarak utule. O losyonu 5 gece onerdi bizim doktor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
10 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 266 göst.
24 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feride98 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,592 soru

24,171,615 cevap

335,891 kullanıcı

...