Tırnaklarımı kestiğimde uzun süre yıkarım bir yere dokunamam 1 saat kadar kremlerim lise dönemimde başladı
BENIM BIRAKAMADIGIM TEK HUYUM VAR COCUKLUKTAN BERI BEN BI INSANA HEMEN SIRTIMI DONMEMEM AMA SUREKLI AYNI HATALARI YATIYSA 2 YADA 3 DEFA MELEK OLSA ONU AFFETTIGIMDE CENNETE GIRICEMI MUSDELESELER BEN YINE O KISIYI AFFETMEM
BI BU HUYUM VAR
Bisey aklima geldiyse o o an yapilacak . Yoksa uyuyamam hayat durur. Esim Eep dalga gecer bu huyumla. Heh aklina geldi bikere yapacakkk der Ha bide her isimi yarim birakirim. Cayim yarim kalir kalir kahvem yarim kalir ki kursa yazilirim sonradan gitmem cabuk skiliyorum heralde
Biri beni optügü zaman arkasindan yüzümü silip yıkamam bigün beni biri görecek diye korkuyorum bide çok pinpirikli yim annem diyor Allah bebegine yardim etsin
Kimsenin evinde kapı kollarına dokunamam. Mecbur kalıp dokunsam gidip ellerimi yıksmazsam patlarım. Kendi evimde en çokta kapı kollarını silerim
Surekli perde duzeltmek pilelerini falan kalin perde ile tul ayni hizzada olucak mesela
Çoooooooooook fazla qururluyum
Inatçiyimmm
Biri bi siy desin haksiz olsun onu oldure bilirim kardesimi bicaklama girisimim var cocukken biturlu çikaramiyorum bu huylarimi herkes dogru soluyucek yalakalik yaomiycak offf insanlar bezdi benden valla tabi bide ymek yaparken corpanin tuzuna baktigim kasigi tekrar corbaya sokmam ole yapanida gorursem yemegini yemem pffff
1,488,054 soru
24,324,379 cevap
345,431 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın