0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Barınağa birakti eşim kopegi bahçeyi mahvediyor diye tabi ağla ağla ben geri almaya gittik kisirlastirmislar vermediler 1 hafta sonra verdiler haline bakın eşim veterinere goturcek simdi yıkayın derse yikayacagiz yemek yemeği unutmuş enerjisi gitmis horlayan zıplayan kopek kafasını zor sevdiriyor birde barinaklar iyimis hepsi yalan....

10 Cevaplar

0 oy
(23,077 puan) tarafından
Ya kıyamam yazııkk :(
(404 puan) tarafından
Yemek bile yemiyor
(23,077 puan) tarafından
Napmışlar bu kdar yav :(
(404 puan) tarafından
Bilmiyorum sadece kapalı alanda kalmis sanirim biz hep önüne getirdik yedirdik tek başına kalınca yememiş sanirim
(23,077 puan) tarafından
Üzülmüştür :(
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Yaaa ne tatlı yazık☹️
(404 puan) tarafından
Iyilestircem ben onu eski haline gelecek inşallah
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Ne kadar masum bakıyor ya
(404 puan) tarafından
Hala ağlıyorum inanki onu gördükçe
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Kıyamam ya :(( barınakların böyle olduğunu biliyorum neden bıraktınız ki başta çok üzüldüm köpeğin durumuna :/ 

He hale getirmişler 
(404 puan) tarafından
Oyle karar aldılar bende ne bileyim barinak böyle biryer ertesi gün gittim almaya vermediler ameliyatli diye dün gittik aldik hali buydu iste
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Daha o zaman burda sana yazmislardi zaten birakmayin alin diye. Bi cani sahiplenince o sana alisiyor ortama alisiyor. Ozgurluge alisiyor. Kilit altinda yasabilir mi? Annemde kedi var 5 senedir bakiyor. Ki asla kendini sevdirmez cok cirkef herkesi yirtar heryer tuy kicini bile temizleyemiyo heryere suruyo ama anneme biri bunu birak dediginde annem hemen kaplan kesiliyo sinirleniyo agliyo o benim 4.kizim diyo insan evladini birakabilirmi hic diyo. Onlar evlat yerine geciyolar resmen. Yazik olmus gercekten cok uzuldum ..
(404 puan) tarafından
Bende üzüldüm ama  toparlicak ınsallah sürekli ilgileniyoruz bakalim doktoru nediyecek
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Canım bu yine iyi, çok kötü olanları var, keşke hiç vermeseydiniz
(404 puan) tarafından
Vermiş bulunduk iste hata yaptık ertesi günü giitsemde geç kalmışım kisirlastirmislar vermediler
0 oy
(803 puan) tarafından
Gözündekş feri gitmiş 
(404 puan) tarafından
Enerjisi malesef kalmamış ama ben onu yine sevgimle iyilestircem ben ona çok iyi bakıyordum
(803 puan) tarafından
Allah kabul etsin
Ama onlar Allah'ın sesiz kulları
Eğer diğerleri bu şekilde yaşıyor ise onada barınak Diyor iseler .
Nasıl öldüklerini sen izle
Allah canlarını çok zor alır
O hayvanların ahı bırakmax
(404 puan) tarafından
Cok kötü çok hayvan resmen zayifliktan ölecekmiş
(803 puan) tarafından
Biz bile etraf kalabalık oluyor sonra gidiyor lar ne kadar bunalıma giriyoruz bir yanda yanlız kalmış kapalı yerden çıkarmamış larmı karanlık yer cnm bnm yazık ya
(404 puan) tarafından
Valla bugün yıkadıktan veterinere bütün aşıları yapıldı tavuklu çorba verdim vitamin olsun diye kendine gelmeye başladı kemik sulu besleyici çorbalar yapıp guclenmesini bekleyecegiz
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Kıyamam yaa ağladım :(( ne kadar mutsuz görünüyor, inşallah sevginiz ile tekrar eski haline gelir. 
0 oy
(610 puan) tarafından
Sahipliymis bu tatlı köpüş ama sahipsiz olanların kesinlikle toplanıp barınaklara götürülmesi yahut uyutulmasi lazim maalesef sokak hayvanları Türkiye'de can alacak seviyede problem olmaya başladı.
0 oy
tarafından
Tabiki koca bir yalan. Barinaklar iyi diyen insan hayatinda 1 kere barinaga gitti mi acaba.

Hayvani acisiz tek seferde oldur daha iyi o kadar diyim.

Belediyeler veterinerlik isleri icin ayrilan butceleri baska yerlere harcadigindan ne sokak hayvanlarina ne barinaraklara dogru duzgun bakim saglanmiyor. İnsanoglu iste, dunya sadece ona ait saniyor. Bu canlilari kontrolsuzce ureten cogalmasina izin veren insan, sonrasinda onlari bir yere sigdiramayip olume yollayan yine insan.

Yazik...

Pek de guzelmis minnos kisa surede travmasini atlatir umarim ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
+1 oy
4 cevap 168 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.